sausau

1.460 vizite
Panello Impex
Descriere

Reparatii centrale termice

Oferim garantie pentru toate reparatiile pe care le efectuam si asiguram piese de schimb originale pentru centralele termice Viessmann, Hermann, Sime, Immergas, Ariston, Riello, Romstal, Protherm etc.

Iti explicam din ce motiv s-a produs avaria, ce operatiuni sunt necesare in cadrul reparatiei centralei termice si ce poti face pentru a evita defectiuni similare in viitor.

Colaborarea cu firma noastra nu inceteaza odata cu vanzarea produselor sau cu incheierea procesului verbal de receptie a lucrarii.

Intretinerea si repararea centralelor termice trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si a prescriptiilor legale in domeniu.

Prin intermediul contractelor de service ramanem in permanenta legatura cu beneficiarii nostri.

Buna colaborare cu furnizorii nostri si experienta acumulata ne-au creat premize care sa asigure un timp relativ scurt de interventie.

Interventiile sunt asigurate de ingineri cu experianta, autorizati ISCIR si atestati.

Va prezentam o parte din gama de produse pentru care asiguram service:

preparatoare instantanee de apa calda menajera pe gaz
microcentrale murale pe gaz cu flacara de veghe si tiraj natural
microcentrale murale pe gaz cu ionizare si tiraj fortat
microcentrale murale electrice
microcentrale murale cu condensare
centrale de pardoseala
grupuri termice
cazane din fonta si otel
cazane de abur
generatoare de aer cald
arzatoare pentru combustibil lichid si gazos
boilere (gaz, electrice)
aparate de conditionat, tip split
chillere
ventiloconvectoare
vase tampon cu automatizare
automatizari
panouri solare
etc

Consultanta in domeniul instalatilor termice

Beneficiind de experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii de aproape 13 ani de activitate, echipa noastra va ofera servicii de consultanta in domeniul instalatilor termice interioare si exterioare destinate cladirilor civile si industriale.

Instalatii de incalzire cu radiatoare, ventilconvectoare
Instalatii prin incalzire prin pardoseala
Instalatii de incalzire solare
Centrale termice

Mentenanta si interventii

De ce trebuie efectuate lucrari de mentenanta la centrala termica?

Legislatia prevede ca la maxim 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate (multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare) si consta in analizarea noxelor emanate de aparat. Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a echipamentului si functionarea acestuia in parametri, in scopul prevenirii defectiunilor.

Asiguram service 24/24 ore si 7/7 zile, pentru ca orice defectiune sa fie de scurta durata.
Revizii la cerere

Firma noastra recomanda efectuarea reviziilor anuale, in baza unor contracte de mentenanta, in acest caz oferind clientilor, reduceri la piese de schimb si la manopera si nu in ultimul rand prioritate la programare.

Contractele de mentenanta se vor negocia in functie de tipul centralei si puterea maxima pentru fiecare client, pornind de la contractul cadru.

Autorizatii de functionare (AF/VTU)

Verificarea tehnica periodica obligatorie a centralei termice la maxim 2 ani (I.S.C.I.R.):
Conform Legii nr. 64/ 21.03.2008, persoana fizica sau juridica ce utilizeaza un echipament termic are obligatia sa obtina autorizatia de functionare initiala sau reautorizarea, sa ia masurile necesare si sa se asigure ca echipamentul este utilizat in conditii de siguranta, prin efectuarea reviziilor, reparatiilor si intretinerii de catre persoane autorizate de producator conform instructiunilor tehnice ale acestuia.

Nerespectarea legislatiei in vigoare privind utilizarea centralelor termice fara VTP de o firma autorizata ISCIR duce la decuplarea de la reteaua de combustibil gazos si la o amenda cuprinsa intre 2.000 si 25.000 lei.

Firma noastra indeplineste aceste conditii si executa aceasta operatiune prompt si profesional prin intermediul personalului nostru autorizat.

Operatiuni specifice:

Verificarea existentei "Livretului aparatului" aflat la detinator/utilizator
Verificarea integritatii aparatului si a mentinerii conditiilor initiale de instalare
Activitati de curatare a aparatului, daca este necesar
Incercarea la presiune hidraulica la cazane efectuata conform art. 29 din PT A 1-2010, la intervale de 4 ani
Verificarea si reglarea instalatiei de ardere in scopul realizarii unei arderi complete, cu eficienta indicata de producator
Analiza gazelor arse si verificarea incadrarii valorilor in limitele admise
Verificarea functionarii corecte a dispozitivelor de control, reglare si siguranta
Efectuarea verificarilor aplicabile in conformitate cu conditiile tehnice prevazute in livretul aparatului, precum si in instructiunile producatorului.

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

SC Panello Impex SRL. Firma autorizata ISCIR, dispunand de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice, executam: verificari ISCIR si service pentru centrale termice;
  • Instalatii
  • Termice
Prestari servicii - reparatii, service
Bucuresti, azi, 13:55