sausau

2.799 vizite
Servicii de administrare imobile
Descriere

S.C. ADMIN MEDICAL  S.R.L – Bucuresti , este infiintata in anul 2008 si are la baza activitatii o importanta experienta tehnica precum si o echipa specializata in mentenanta tehnica si preventie- pe de o parte - si administrativa si logistica - pe de alta parte.


Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ, prin care ADMIN MEDICAL SRL preia toate serviciile de intretinere tehnica si adminsitrativa, pe care oricum trebuie sa le gestionati prin simpla functionare a societatii dumneavoastra.


Oferta noastra se adreseaza in mod specific cladirilor cu destinatie rezidentiala sau de birouri, celor cu destinatie hoteliera si show-room, depozitelor si spatiilor de productie si in mod special cladirilor cu destinatie medicala - spitale, policinici, laboratoare.


Realizam proiecte de design interior si amenajari constructive pentru toate tipurile de spatii.Ne implicam in managementul proiectului, al calitatii si managementul de cost.


Suntem in masura sa va acordam suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor de mediu, a autorizatiilor sanitare de functionare si a autorizatiilor ISU.

  • Imobiliare inchirieri
  • Locuri de munca

Anunturi (2)

Angajam Bucuresti, personal in constructii, recompartimentari, zidarie si rigips, gleturi, finisaje, tencuieli, placari, placa de beton, refacere garduri, zidarie si necalificati amenjari si finisaje
  • Pot aplica studenti: da
Locuri de munca - oferte full time
Bucuresti, 24 sep, 22:55

Spre inchiriere spatiu industrial , productie 100 mp, grup sanitar, birou, intrare separata 5 minute STB - 331 - Acr Jiului, Petrom City. Locuri de parcare gratuit oricite in curtea interioara. Separat 60 mp birouri in aceeasi cladire ,grup sanitar si intrare dedicata.
  • Suprafata utila 100 mp
  • Sp. depozitare
Imobiliare inchirieri spatii comerciale
Bucuresti, 22 sep, 16:11