sausau

15.874 vizite
Spectral Mobila
Descriere

     Spectralcom SRL este unul din cei mai mari producatori de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei. Fabrica detinuta de companie este situata in apropierea municipiului Barlad si reprezinta una din cele mai mari investitii locale cu capital integral privat.
     Gama de produse fabricata de Spectralcom SRL este una completa si cuprinde piese de mobiler pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, holuri, birouri si alte piese de mic mobilier.
     Calitatea produselor fabricate de companie corespunde celor mai inalte exigente, fiind asigurata de un flux tehnologic automatizat care cuprinde circulare de taiat in pachet, masini automate de cantuit pe suprafete drepte sau curbe, centre de prelucrare cu comanda numerica sau prese vacuum cu membrana pentru infoliat piese din MDF.
     Utilajele utilizate in fabricarea pieselor de mobilier sunt produse de unii din cei mai mari jucatori la nivel mondial din domeniu si datorita varstei medii de pana in 3 ani a utilajelor ce compun fluxul tehonologic, acestea dispun de cele mai noi tehnologii de fabricare a mobilei la ora actuala.

     Spectralcom SRL comercializeaza produsele fabricate printr-o retea de distribuitori care acopera in acest moment 21 de judete din Romania. Compania asigura livrarea produselor catre partenerii sai in cel mai scurt timp datorita stocurilor mari de produse finite si a parcului auto propriu format din mai multe autoutilitare moderne.

     Pe langa reteaua de colaboratori Spectralcom SRL opereaza si 7 magazine proprii sub brand-ul Spectral Mobila in Bucuresti, Calarasi, Buzau, Ramnicu Sarat, Barlad, Galati si Tecuci si 5 magazine Spectral Mobila in franciza in Calafat, Pitesti, Slatina, Slobozia si Targu Jiu.

     In cele 12 magazine proprii clientii pot admira intreaga gama de piese de mobilier fabricate de companie. Produsele pot fi achizitionate cu plata pe loc (numerar sau cu card bancar) sau in rate prin diferite institutii de creditare.
     Indiferent de modalitatea de achizitie, clientii celor 12 magazine ale companiei beneficiaza de transport cu autoutilitare proprii in cel mai scurt timp din momentul achizitiei, montaj asigurat de personal specializat si garantie integrala a produselor cumparate pentru o perioada de 24 de luni.

     Incepand cu 2016 Spectralcom SRL opereaza si un magazin online din care clientii pot achizitiona toata gama de produse fabricate de companie, dar si produse de tapiterie, textile pentru casa, electrocasnice si sanitare.

  • Locuri de munca
  • Casa si gradina

Anunturi (1131)

Suspendat Mario 1000.Dimensiuni (l x h x a): 1000 x 780 x 384 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Carcasa pal melaminat.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 13:30

Corp inferior 20 cu 1 usa si cos Jolly Zebra MDF rosu simplu.Dimensiuni (l x h x a): 200 x 820 x 481 mmCuloare: Wenge cu rosu.Materiale folosite: Pal melaminat, usa din MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan, balamale metal, picioare reglabile plastic 100 mm, cos Jolly inox.*Nota: Schita d..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 13:25

Patul pentru saltea de 140x200 cm este fabricat din PAL melaminat alb cu grosimea de 18 mm si este tapitat integral cu burete si piele ecologica bej. Patul are o lada foarte spatioasa ideala pentru depozitat lenjerii sau chiar obiecte mai voluminoase si grele avand fundul foarte solid. Accesul la la..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 13:20

Spectralcom SRL este unul din cei mai mari producatori de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei. Fabrica detinuta de companie este situata in apropierea municipiului Barlad si reprezinta una din cele mai mari investitii locale cu capital integral privat. Gama de produse fabricata..
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Mobilier complet
  • Nou
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 10:40

Pat Soft fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm. Patul are somiera din PAL simplu inclusa si picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Dimensiunile patului sunt: latime: 124 cm , lungime: 204 cm , inaltime: 70 cm.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul co..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Pat Soft fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm. Patul are somiera din PAL simplu inclusa si picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Dimensiunile patului sunt: latime: 144 cm , lungime: 204 cm , inaltime: 70 cm.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul col..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Comoda cu 2 usi Soft fabricata din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm, 2 spatii de depozitare in spatele usilor si unul deasupra lor, manere din plastic cu filet metalic, picioruse din plastic la baza comodei cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 75 cm , Inaltime: 87 cm , Adancime: ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Pat Soft fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 16 mm. Patul are somiera din PAL simplu inclusa si picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Dimensiunile patului sunt: latime: 164 cm , lungime: 204 cm , inaltime: 70 cm.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul col..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Noptiera Soft.Dimensiuni (l x h x a): 454 x 436 x 368 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Carcasa pal melaminat.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Dulap Nora 400.Dimensiuni (l x h x a): 400 x 2006 x 440 mmCuloare: Satin.Materiale folosite: Carcasa si usa din pal melaminat.Descriere: Usa se poate monta la alegere, sa se deschida spre stanga ori spre dreapta.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schi..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft suprapozabil cu 2 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, manere din plastic cu filet metalic, dulapul nu se suspenda in perete, acesta este conceput pentru a fi utilizat deasupra dulapurilor Soft cu 2 usi cu bara de haine, cu polite, cu despartitor sau scurt. ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft cu 3 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, oglinda pe usa din mijoc, manere din plastic cu filet metalic, 6 spatii de depozitare cu polite si 1 spatiu cu bara de haine pentru umerase, picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 135 ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Suspendat Nora 1400 cu 2 usi culisante.Dimensiuni (l x h x a): 1440 x 780 x 375 mmCuloare: Satin / Fildes.Materiale folosite: Carcasa si usi din pal melaminat.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Garderoba Laguna cu 2 usi culisante.Dimensiuni (l x h x a): 2300 x 2200 x 602 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Carcasa, fete usi si sertare din pal melaminat.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii...
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft cu 2 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, manere din plastic cu filet metalic, 2 spatii de depozitare cu polite si 1 spatiu cu bara de haine pentru umerase, picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 80 cm , Inaltime: 180 cm , Ada..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft cu 2 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, manere din plastic cu filet metalic, 5 spatii de depozitare, picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 80 cm , Inaltime: 200 cm , Adancime: 53 cm.CARACTERISTICI GENERALETip produs: Dulap ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft cu 2 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, manere din plastic cu filet metalic, 5 spatii de depozitare cu polite si 1 spatiu cu bara de haine pentru umerase, picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 80 cm , Inaltime: 200 cm , Ada..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Suspendat Nora 1600 cu 2 usi culisante.Dimensiuni (l x h x a): 1640 x 780 x 375 mmCuloare: Satin / Fildes.Materiale folosite: Carcasa si usi din pal melaminat.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

DescriereDulap Soft cu 2 usi fabricat din PAL Melaminat cu grosimea de 16 mm wenge, manere din plastic cu filet metalic, 2 spatii de depozitare cu polite si 1 spatiu cu bara de haine pentru umerase, picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor. Latime: 80 cm , Inaltime: 200 cm , Ada..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, azi, 01:10

Dulap Nora 600 cu 2 usi.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 2006 x 440 mmCuloare: Satin.Materiale folosite: Carcasa si usi din pal melaminat.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 20:00

Raft cu polite Nora.Dimensiuni (l x h x a): 400 x 2006 x 440 mmCuloare: Satin.Materiale folosite: Carcasa din pal melaminat.Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturii.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:45

Dulap Nora 1 usa 2 sertare dreapta.Dimensiuni (l x h x a): 400 x 2006 x 440 mmCuloare: Satin / Fildes.Materiale folosite: Carcasa, sertare si usi din pal melaminat.*Nota: Schita de montaj nu se afla in interiorul coletului intre piesele de mobila. Schita de montaj o sa fie atasata pe spatele facturi..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:35

Corp superior 80 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 80 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de su..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 80 cu 2 usi cu scurgator de vase Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Patul pentru saltea de 160x200 cm este fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 25 mm si cant ABS de 2 mm grosime, fiind astfel extrem de rezistent la uzura. Pe tablia de la cap sunt 2 perne cu burete in interior si tapitate cu piele ecologica bej pentru un confort sporit al capului, dar si p..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 80 cu 2 usi Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri mobila, din..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 80 cu 2 usi Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri mobila, din metal cu..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Patul Torino pentru saltea 160 x 200 cm are un aspect deosebit datorita tapiteriei bej cu nasturi pe tablia de la cap, cat si pe tablia de la picioare. Pe langa aspectul deosebit partea de la cap tapitata cu piele ecologica bej si umpluta cu burete ofera un confort sporit pentru cap, gat si spate at..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Front pentru masina de spalat vase 45cm MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 447 x 713 x 18 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Patul pentru saltea de 140x200 cm este fabricat din PAL melaminat wenge cu grosimea de 25 mm si cant ABS de 2 mm grosime, fiind astfel extrem de rezistent la uzura. Pe tablia de la cap sunt 2 perne cu burete in interior si tapitate cu piele ecologica bej pentru un confort sporit al capului, dar si p..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 80 cu 2 usi cu scurgator de vase Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendar..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Front pentru masina de spalat vase 45cm MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 447 x 713 x 18 mmCuloare: Cedru.Materiale folosite: MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 60 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer, sticla...
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Front pentru masina de spalat vase 60cm MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 597 x 713 x 18 mmCuloare: Cedru.Materiale folosite: MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 80 cu 2 usi Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, sticla.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare cor..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 80 cu 2 usi Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, sticla.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri mobi..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 80 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer, sticla.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabil..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Patul Torino pentru saltea 140 x 200 cm are un aspect deosebit datorita tapiteriei bej cu nasturi pe tablia de la cap, cat si pe tablia de la picioare. Pe langa aspectul deosebit partea de la cap tapitata cu piele ecologica bej si umpluta cu burete ofera un confort sporit pentru cap, gat si spate at..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Front pentru masina de spalat vase 60cm MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 597 x 713 x 18 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: MDF infoliat, maner metalic cu insertie portelan.
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 80 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 800 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer, sticla.Pachetul vine cu 2 dispozitive..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior vitrina 60 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer, sticla.Pachetul ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 60 cu 2 usi orizontale Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, pistoane cu aer.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de su..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 60 cu 2 usi pentru hota telescopica Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 680 x 307 mmCuloare: Wenge.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corp..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 60 cu 2 usi pentru hota telescopica Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 680 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspen..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 60 cu 2 usi Zebra MDF mustata cedru.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge cu cedru.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri mobila, din..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Patul Torino pentru saltea 140 x 200 cm are un aspect deosebit datorita tapiteriei bej cu nasturi pe tablia de la cap, cat si pe tablia de la picioare. Pe langa aspectul deosebit partea de la cap tapitata cu piele ecologica bej si umpluta cu burete ofera un confort sporit pentru cap, gat si spate at..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp pentru frigider incorporabil Zebra MDF vanilie simplu.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 2136 x 570 mmCuloare: Wenge cu vanilie.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, picioare reglabile plastic 100 mm.*Nota: Schita de montaj nu ..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp pentru frigider incorporabil Zebra MDF fistic simplu.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 2136 x 570 mmCuloare: Wenge cu fistic.Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal, picioare reglabile plastic 100 mm.*Nota: Schita de montaj nu se..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30

Corp superior 60 cu 2 usi Zebra MDF mustata wenge.Dimensiuni (l x h x a): 600 x 720 x 307 mmCuloare: Wenge Materiale folosite: Pal melaminat, usi din MDF infoliat, manere metalice cu insertie portelan, balamale metal.Pachetul vine cu 2 dispozitive reglabile de suspendare corpuri mobila, din met..
Casa si gradina - mobila
Bucuresti, ieri, 19:30