Rom Decor - Usi interior, usi sticla, inchideri terase, Bucuresti

Inchideri terase si balcoane

...
Sistem inchideri terase si balcoane GEMINI Confort

Sistemele glisante Gemini Confort din sticla securizata transforma terasa sau balconul casei tale intr-un spatiu luminos si confortabil. Sunt proiectate ca o alternative moderna si flexibila la clasicul sistem de inchideri tip termopan pentru spatii ce pot fi folosite deschise sau semideschise, in functie de conditiile meteo. Ofera o suprafata vitrata de pana la 90%, existand posibilitatea de deschidere totala a panourilor, prin glisarea acestora intr-o parte. Procesul de glisare al panourilor este usor si silentios, datorita rolelor de inalta fiabilitate. Prin glisare, suprafata balconului sau terasei ramane complet libera, nefiind vizibile profile verticale care sa obtureze panorama.

Sistemele Gemini Confort sunt ideale pentru terasele si balcoanele in colturi, cu forme unghiulare sau chiar in arcada, fiind disponibile in varianta de sticla securizata, de 8 mm sau 10 mm.  Isi gasesc aplicabilitatea intr-o varietate de aplicatii, atat in cadrul cladirilor rezidentiale cat si al celor comerciale, precum: sedii de birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, cafenele, terase sau pizzerii.

...
Sistem inchidere terasa/balcon GEMINI Thermo Protect

istemele culisante Gemini Thermo Protect sunt ideale pentru inchiderea balcoanelor si teraselor cladirilor rezidentiale sau localurilor tip HORECA, transformand spatiul intr-o adevarata oaza de relaxare si confort, indiferent de antotimp sau de conditiile meteo.
Spre deosebire de sistemele Gemini Confort, modelul Gemini Thermo Protect este prevazut cu 2 foi de sticla termoizolanta, cu grosimea totala de 28 mm, pentru a oferi protectie solara ridicata si excelente proprietati de izolare termica si fonica. Poate oferi pana la de 5 ori mai mult control energetic, comparativ cu sistemul Gemini Confort, alcatuit dintr-o singura foaie de sticla. Astfel, balconul sau terasa ta vor fi racoroase pe timpul verii si calduroase iarna.

Gemini Thermo Protect ofera o suprafata vitrata de pana la 90%, existand posibilitatea de deschidere totala a panourilor de sticla prin glisarea acestora intr-o parte. Procesul de glisare este usor si silentios, datorita rolelor cu rulmenti de inalta calitate si fiabilitate. Prin glisare, suprafata balconului sau terasei ramane complet libera, nefiind vizibile profile verticale sau imbinari care sa obtureze panorama.

Sistemele Gemini Thermo Confort sunt ideale atat pentru inchiderea balcoanelor apartamentelor de bloc (din blocuri vechi sau din cadrul ansamblurilor rezidentiale) cat si pentru inchiderea teraselor cladirilor rezidentiale si comerciale precum: vile, sedii de birouri, mall-uri, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, terase sau pizzerii.

...
Sistem inchidere terasa/balcon GEMINI Slide

Sistemele culisante cu sticla securizata Gemini Slide au fost proiectate special pentru inchiderea teraselor, foisoarelor si spatiilor din domeniul HORECA, oferind combinatia perfecta intre vederea panoramica, siguranta si etanseitatea maxima la apa, aer si zgomot.

 

  • Aspect estetic modern, minimalist
  • Panouri din sticla securizata de 10 mm grosime
  • Feronerie discreta si foarte eleganta – cu inaltime de 30 mm sau de 16 mm
  • Sina de culisare din aluminiu, cu rezistenta sporita la intemperii, UV, salinitate crescuta, umiditate sau conditii meteo variate
  • La cerere, se poate vopsi in orice culoare RAL