Rom Decor - Usi interior, usi sticla, inchideri terase, Bucuresti

Usi de sticla

...
Usi de sticla Glisante GEMINI

Solutie ideala pentru senzatia de spatii generoase si luminoase

Utilizarea la maxim a spatiului existent a devenit o prioritate in zilele noastre. De aceea, amenajarea incaperilor a depasit nivelul functional, vizand acum si latura estetica. Astfel ca, atunci cand vine vorba de alegerea usilor, atentia proprietarilor se indreapta catre modele performante, ce imbina perfect estetica impecabila cu functionalitatea. Dintre acestea, renumite pentru raza mica de deschidere, versatilitate si design deosebit sunt usile din sticla glisante.

O usa glisanta de sticla aduce aerul modern in orice tip de locuinta, indiferent de stilul arhitectural al acesteia. La Rom Decor ai la dispozitie o gama variata de usi de sticla glisante GEMINI, produse care se remarca prin caracteristici de exceptie: rulare facila, posibilitati de reglare a sinei de culisare, usurinta in intretinere, silentiozitate, grad de izolare fonica si termica ridicat.
Sistemele de glisare cu usi de sticla de la Rom Decor inglobeaza caracteristicile remarcabile ale sticlei securizate, asigurand atat un aspect elegant incaperilor in care sunt montate, cat si o siguranta sporita proprietarilor (rezistenta sticlei securizate fiind de aproape 5 ori mai mare comparativ cu cea a sticlei clasice). Se poate opta pentru diferite tipuri de sticla, de la cea clara tratata anticalcar, transparenta, la sticla colorata in masa, satinata chimic, cu diverse modele de sablare, laminata sau printata ceramic. Posibilitatile sunt multiple!

Usile glisante din sticla se pot aplica atat pe perete, cat si in golul acestuia, cu posibilitatea de mascare totala in interiorul peretilor. Astfel, se permite o deschidere totala a golului de trecere, estetic si foarte elegant.

Fie ca esti in cautarea unei usi glisante de sticla pentru living, bucatarie, dormitor sau vrei sa adaugi un plus de eleganta biroului, la Rom Decor gasesti mereu solutia potrivita.

...
Usi de sticla GEMINI cu toc pentru locuinta ta

In functie de preferintele tale, de stilul si designul interior al locuintei, Rom Decor iti ofera usi de sticla Gemini cu toc din material lemnos sau cu toc din aluminiu. Spre deosebire de tocul din lemn, tocul din aluminiu este SLIM si nu imbraca zidul, oferind incaperii o eleganta si un rafinament aparte. La usile de sticla Gemini cu toc din materiale lemnos, avantajul este dat de faptul ca nu sunt necesare reparatii sau finisaje estetice ale zidului din cadrul golului de usa, acesta fiind imbracat in totalitate de tocul de lemn. Ambele modele de usi de sticla Gemini cu toc sunt echipate cu feronerie de inalta calitate, din otel inoxidabil si aluminiu.

 

...
Usi de sticla Gemini fara toc pentru locuinta ta

Pentru multi proprietari, usile din sticla fara toc se dovedesc a fi o alegere ideala care confera un plus de stil si eleganta interioarelor, dar oferind si mai multa luminozitate si un efect de spatiu mai aerisit.

Usile din sticla Gemini fara toc de la Rom Decor se remarca printr-o estetica deosebita, prin linii perfecte, neacoperite, prin simplitate si eleganta – fiind alegerea ideala atat pentru spatiile din locuit, cat si pentru magazine, restaurante sau sedii de birouri. Se pot configura pe dimensiunile specifice golului de usa, atat in varianta simpla cat si dubla sau cu panou fix. Sticla este securizata, cu grosime de 8 mm sau 10 mm, fiind disponibila intr-o gama foarte variata de modele: sticla clara, ultra clara, colorata in masa, sablata cu diferite modele sau printata ceramic. Sticla sablata are aplicat suplimentar tratament anti-pata, pentru intretinere usoara si curatare rapida.
Usile de sticla Gemini fara toc pot fi batante sau pivotante si dispun de feronerie de cea mai buna calitate si fiabilitate, de la producatori mondiali renumiti in industrie.

Usile batante se prind pe zona laterala a zidului, cu 2 sau 3 balamale, in functie de greutatea sticlei, permitand astfel deschiderea interior-exterior la un unghi de 90o. Optional, se pot aplica incuietori si garnituri de etansare. Usile pivotante au elementele de prindere sus si jos si sunt dotate in partea inferioara cu sisteme de amortizare Soft Close de ultima generatie, ce permit reglarea vitezei de inchidere a usii. Se monteaza pe sol, printr-o simpla gaurire si dispun de avantajul inchiderii automate. Varianta de usa pivotanta poate fi combinata cu o balama simpla superioara sau cu sistem de prindere pentru supralumina. In partea prinderii, zidul trebuie sa fie de rezistenta.

Atat pentru usile batante, cat si cele pivotante, sunt disponibile diverse manere pe care le poti asorta stilului si designului interior din incapere.