Comunicat de presa

undefined

 

Avand in vedere informatiile aparute recent in spatiul public cu privire la urmarirea penala declansata impotriva societatii Anuntul Telefonic S.R.L. ca efect al publicarii unor anunturi in rubrica „Matrimoniale”, dorim sa adresam persoanelor interesate urmatoarele precizari:

Societatea Anuntul Telefonic S.R.L. a desfasurat inca de la infiintarea sa, in anul 1990, activitati legitime, urmarind sa puna la dispozitia clientilor sai servicii profesionale de mica publicitate. Prin efortul echipei Anuntul Telefonic, organizarea desavarsita si seriozitatea in afaceri, am reusit sa ne situam constant intre cele mai profitabile institutii de mica publicitate din Romania, aceste rezultate fiind reflectate in mod direct in contributiile achitate regulat statului roman.

Credinta noastra in libertatea de expresie a individului, in particular, si in libertatea editoriala a presei libere, in general, ne-a facut sa nu impunem restrictii, limitari si sa nu discriminam persoanele fizice sau intreprinderile care, prin intermediul vehiculului de comunicare operat de catre Anuntul Telefonic, au dorit sa isi promoveze catre public serviciile, afacerile sau intentiile.

De altfel, chiar si prin raportare la acuzatiile aduse societatii Anuntul Telefonic, subliniem ca activitatile noastre, inclusiv in legatura cu anunturile publicate in rubrica „Matrimoniale”, nu difera de cele ale altor publicatii (print sau online).

Am luat act cu surprindere de acuzatiile organelor judiciare, potrivit carora, prin serviciile noastre de publicitate, am fi savarsit infractiunea de proxenetism.

Subliniem totusi, fata de alegatiile sustinute sau sugerate in articolele de presa, ca sub aspectul starii de fapt retinute de Parchet, situatia societatii Anuntul Telefonic este fundamental diferita de cea a celorlalti inculpati din cauza.

Intrucat avem convingerea ca actul de justitie trebuie sa prevaleze asupra intereselor personale sau de afaceri, cunoscand totodata modalitatea onesta in care am inteles sa ne conducem operatiunile, am colaborat cu reprezentantii institutiilor statului si am pus la dispozitie toate informatiile si materialele solicitate in legatura cu obiectul cauzei.

Fiind o investigatie in desfasurare, alegem sa nu comentam niciun aspect privitor la demersurile judiciare si sa ramanem increzatori in profesionalismul tuturor partilor implicate.

In egala masura insa, ne rezervam exercitiul tuturor actiunilor legale ce ne vor fi disponibile pentru a ne proteja drepturile subiective si interesele noastre legitime.

07.04.2015
Redactia Anuntul Telefonic

11.884 vizualizari 07.04.2015
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.