Un fast food caută vânzător cu chef de ceartă

Domnul Nicu Troncea de la Grătarul Meseriaș a dat la noi un anunț de angajare pentru postul de vânzător în Chiajna. Dar nu așa, orice fel de vânzător...

Se caută unul responsabil, dinamic, cu umor (nu vi se pare că ne-a cam dispărut simțul umorului?), căruia să-i placă să comunice cu oamenii și care... să-și certe colegii. Cum așa?

Personal Fast Food   2500 lei

Căutam un vânzător care să ne certe că nu putem să îi asiguram marfa pe care o poate vinde!

Chiajna, azi, 14:28

 

În containerul Grătarul Meseriaș se lucrează la foc automat și la propriu, și la figurat. Zilnic se gătesc și se vând sute de preparate la grătar: mici, fripturi, cârnați ca la Moldova etc. Lumea n-are vreme de stat la coadă: vine, comandă, plătește și pleacă.

Pe scurt, avem nevoie de o persoană care să-i tragă de mânecă pe colegii de la grătar dacă se strânge prea multă lume înfometată și nerăbdătoare în fața tejghelei.

Domnul Troncea a avut în trecut un angajat care dădea din picior când avea bonuri de comandă lungi și i se părea lui că așteaptă prea mult pentru 16 pulpe și 30 de mici. Le-ar fi vrut gata... ieri!  La el m-am gândit când am scris anunțul de angajare”.

Eu m-am gândit la Gordon Ramsay. :)

undefined

Programul fast food-ului este de la 9 la 19, dar se lucrează în ture. Se asigură training și masă gratuită la locul de muncă, se oferă bonuri de masă și bonus de performanță dacă se depășește targetul de vânzări (aha, carevasăzică de-aia e nevoie să-ți impulsionezi colegii). Sunt bineveniți și studenții.

Deci dacă aveți chef să vă certați cu cineva (cu folos, să ne-nțelegem) și n-aveți cu cine, încărcați-vă CV-ul direct în anunț și contactați-l pe domnul Troncea.

1.615 vizualizari Autor Raluca Cincu 02.09.2022
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.