Cea mai ieftină garsonieră are ușa... în tavan și costă 2000 de euro

Într-o perioadă incertă pentru piața imobiliară, cu apartamente din ce în ce mai scumpe și cu clienți ezitanți din această cauză, cineva vinde, la o aruncătură de băț de București, o „garsonieră" cu 2.000 de euro „ușor discutabil”. Asta ar fi povestea pe scurt:

Intrarea Cernica nr. 7, com. Pantelimon, vand loc de veci (concesionare) la pret usor disc.

10 mp, An 2000, Etaj demisol din 1

Imobiliare vanzari garsoniere
Pantelimon, ieri, 19:30
 

Povestea pe larg e că pe domnul Ion l-a rugat o cunoștință să o ajute cu vânzarea unui loc de veci în comuna Pantelimon, iar dumnealui s-a conformat. Doar că, în loc să publice anunțul la rubrica Diverse, unde sunt cele cu acest tip de conținut, l-a publicat la Imobiliare vânzări garsoniere.

„Să știți că nu am stat să caut cu atenție unde s-ar potrivi anunțul, pentru că nici nu mă pricep și nici nu mă prea pasionează domeniul, dacă mă înțelegeți. Mie nu-mi trebuie așa ceva, am lăsat vorbă alor mei să mă incinereze când n-oi mai fi, să nu se complice cu locul de veci. Ce, nu l-am pus unde trebuie? Puteți să-l mutați la altă rubrică dacă nu e bine, dar eu m-am gândit că merge și la Imobiliare Vânzări garsoniere. Nu așa le zice toată lumea la locurile de veci: garsoniere cu ușa în tavan? Plus că unde mai găsești o casă lângă București, fie ea și ultima, la banii ăștia? Este amplasată într-o zonă liniștită, cât de cât central (în cimitir, ce-i drept, dar tot central se cheamă că e), nu o împarți cu nimeni și, având în vedere faptul că nu are lift, aer condiționat sau alte îmbunătățiri, prețul este negociabil."

Dacă muriți... de curiozitate și vreți vedeți cum arată garsoniera din Intrarea Cernica nr. 7, domnul Ion așteaptă la vizionare. Deh, e agent imobiliar de-acum!

undefined

Foto: Alamy

2.286 vizualizari Autor Raluca Cincu 20.06.2022
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.