Când toate prețurile cresc, un magazin vinde bani mari pe mărunțiș

Într-o lume în care avem impresia că totul se vinde și cumpără online, există o nevoie tot mai mare de mărunțiș

Banca Națională a scumpit banii, inflația a trecut de 13%, prețurile sunt tot mai mari, iar Guvernul pune fiscul pe urmele cumpărătorilor care se încăpățânează să folosească cash în loc de plăți online. În harababura asta financiară, un magazin din București se preocupă de mărunțiș. Mai exact schimbă bancnote pe monede mici.

undefined

Domnul Laurențiu Crînguș conduce o franciză și spune că are nevoie de mărunțiș ca de aer, ca să le dea rest cumpărătorilor până la ultima centimă:

Băncile nu ne ajută deloc, unele nu schimbă și altele nu mai au casierii, că zic că se face totul online, dar uite că nu toată lumea cumpără doar cu cardul, mai sunt destui care cumpără și cu cash, și avem nevoie de monede mici ca să le dăm clienților restul. Nici clienții nu ne ajută, că nu umblă cu mărunțișul la ei, deși sigur îl au depozitat pe undeva prin casă. Așa că ne-am gândit să dăm anunț la dumneavoastră ca să-i facem să aducă monedele de acasă și să ni le vândă. Le dăm bancnote mai ușor de cărat în loc. Până acum ne-a sunat un domn care n-a avut mult, vreo 20-30 de lei, dar tot a fost ceva. Îi mai așteptăm și pe alții”, ne-a declarat domnul Crînguș.

Așa că, dacă aveți vreun vas în care vă goliți buzunarele de mărunțiș, când ajungeți acasă, răsturnați-l într-o pungă și sunați-l pe domnul Crînguș. Îl ajutați și pe el,faceți și curat în casă :)

Anunțul

Schimb monede de 10 respectiv 50 de bani - Ai monede acasă care te încurcă? Noi avem mare nevoie de ele. Căutăm monede de 10 bani și de 50 de bani. Scapă de monedele pe care nu le folosești și ia în schimb bancote mai usor de cărat”

 

 

undefined

1.218 vizualizari Autor D.B. 07.06.2022
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.