Valley Center - Birou Traduceri Timisoara

Servicii Traduceri Autorizate

Fie ca aveti nevoie de un certificat de stare civila, de un certificat de absolvire, un document de proprietate sau chiar de traducerea unui tatuaj personal, Valley Translation Services intelege importanta traducerii fidele si a profesionalismului. Serviciile noastre personalizate se pliaza pe fiecare nevoie individuala, oricare ar fi cerintele, noi vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra. Oricare ar fi limba sau natura proiectului, expertii nostri va vor oferi cu acuratete, promptitudine si valoare corecta traducerea solicitata. Va garantam aceleasi standarde de calitate pentru serviciile de traduceri autorizate ca si pentru serviciile de traduceri pentru afaceri, aplicand acelasi control strict al calitatii pentru fiecare proiect, indiferent daca acesta este unul amplu sau unul minor. Pe langa serviciul de traducere autorizata asiguram si intermedierea pentru legalizarea sau apostilarea documentelor.

Traducem pentru dumneavoastra urmatoarele tipuri de acte:

traducere certificat de naştere, traducere certificat de căsătorie, traducere livret de familie, traducere cazier judiciar, traducere acte de identitate, traducere permis de conducere, traducere certificat de atestare a domiciliului si cetăţeniei, traducere permis de rezidenţă, traducere declaraţie de celibat, traducere carte de muncă), traduceri acte de studii (traducere diplomă bacalaureat, traducere diplomă de licenţă, traducere diplomă master, traducere certificate absolvire şcoală postliceală, traducere foaie matricolă, traducere plan de învăţământ), traduceri corespondenţă privată, traduceri CV-uri / scrisori de intentie, traducere talon auto, factură / contract auto, traducere cartea maşinii / brief auto.

Contacteaza-ne fara griji si trimite documentul prin acest website pentru evaluare. E simplu si rapid, imediat ce receptionam cererea dumneavoastra noi vom reveni cu toate detaliile legate de traducerea solicitata.

Galerie foto
  • ...