9898 Imobiliare - Agentie imobiliara Bucuresti

Despre 9898 Imobiliare

Biroul de brokeraj imobiliar 9898 este o companie fondata de profesionisti cu experienta in domeniul imobiliar.

Functioneza intr-un sistem de servicii bazat pe 3 specializari (broker asociat pentru vanzatori, broker asociat pentru cumparatori si negociator) si promoveaza standardul Uniunii Europene pentru agentii imoibiliari.

Printr-o idee originala de marketing, este prima companie imobiliara din Romania cu numar scurt de apel "9898", cu prefix (021) din Romtelecom sau (*) din retelele mobile, la tariful operatorilor de unde se face apelul. Este usor de retinut si acest marketing a dovedit ca atrage majoritatea clientilor interesati din zona.

Deoarece ne desfasuram activitatea numai in zona Unirii, putem colecta si oferi informatii amanuntite ale apartamentelor scoase la vanzare, ceea ce reprezinta un beneficiu esential in evaluarea cat mai corecta a pietei.

Suntem constienti ca un client multumit se intoarce la noi si ne recomanda altora. De aceea scopul nostru permanent este optimizarea si cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.

Astfel, un proprietar-vanzator este servit prin preluarea tuturor neplacerilor create de procesul de vanzare si negociere, organizam practic vanzarea printr-un plan de marketing complet, eficient si oferim consultanta pe intreaga perioada, pana la incasarea pretului.

Iar un cumparator este servit prin faptul ca gaseste acum intr-un singur loc informatii despre toate apartamentele scoase la vanzare in media si internet din zona UNIRII, cu preturi, fotografii, schite cadastrale, informatii juridice, s.a.

Realizand importanta deciziei pe care un om o are de luat atunci cand vinde sau cumpara un apartament, tratam clientii nostri cu profesionalism si etica la cel mai inalt nivel.

Brokerii nostri se ocupa de fiecare client in parte cu atentie sporita si deosebita grija.

Cel mai frumos compliment pentru noi este o recomandare de la dumneavoastra !

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0219898
Bd. Unirii, , nr. 70, bloc J4, Scara 3, sector 3, Bucuresti
Distribuie