Don Carlo - Jaluzele, rolete, rulouri, usi garaj, Pantelimon / Ilfov

Jaluzele bambus

Jaluzelele de bambus sunt o modalitate comoda si practica de decorare a ferestrei, potrivite cu interiorul in stil oriental.

Sunt rezistente la apa si ecologice, oferindu-va o multitudine de culori si facturi, latimea maxima recomandata fiind de 2,4o m., in functie de materialul ales.Jaluzelele din bambus tip rulou reprezinta o solutie extrem de eleganta pentru orice tip de locuinta sau birou modern.Ele se pot strange sub forma de jaluzele tip romane sau jaluzele tip rulou, ambele oferind o imbinare unica intre frumusetea naturala si stil.In partea de jos a imaginilor se afla codul materialului si latimea maxima ce se poate obtine.

1. Jaluzele clasice din bambus – tip rulouMecanism de rulare la vedere, tip rulou, cordon de ridicare pozitionabil doar pe dreapta.2. Jaluzele din bambus – tip rulouMecanism de rulare ascuns, tip rulou, cordon de ridicare pozitionabil pe oricare parte.Jaluzelele cu mecanism ascuns necesita material in plus fata de dimensiunea ruloului pentru acoperirea mecanismului.3. Jaluzele din bambus – tip draperie romanaMecanism de rulare ascuns, materialul se pliaza, cordon de ridicare pozitionabil pe oricare parte.

In imaginile de mai jos puteti vedea modalitatile constructive pentru jaluzele de bambus.

Frumusetea lemnului confera un aer cald si confortabil casei tale. Aspectul natural al storurilor din bambus adauga stil si nota distinctiva oricarei incaperi.Sunt realizate din bambus sau lemn triplu stratificat vopsit în culori de: mahon, lemn natur, brad, etc. Storurile din bambus si lemn sunt cele mai folosite in amenajarile de lux.

Jaluzele bambus tip rulou sau tip draperie romana

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ IN BUCURESTI SI ILFOV

 

Galerie foto
  • ...