Iverus - evaluare imobiliara, audit energetic, broker imobiliar Bucuresti

Servicii Imobiliare

Intr-o piață în care se vorbește tot mai mult de comisioane nejustificate acordate agențiilor imobiliare, noi credem in etica profesională și de aceea dubla taxare nu apare în oferta noastră. Pentru a reprezenta cu succes interesele clientului nu putem lua comision și de la cealaltă parte implicată în tranzacție. De aceea noi la Iverus promovam idea de comisionare unică. Fie că doriți să vindeți sau să cumpărați o proprietate noi suntem alături de dvs. și vă oferim consiliere profesionistă de la studierea actelor și până la accesarea celor mai avantajoase condiții de creditare.     

Avem proceduri clare și simple ce sunt adaptate pieței specifice din România. Aceste proceduri ne fac să avem o imagine de ansamblu asupra întregului proces de tranzacționare a unei proprietăți imobiliare.

Vânzare

  • Cerere de oferta – telefonic sau pe mail. Ne contactati telefonic, pe mail sau prin formularul de pe site.
  • Procesarea actelor. Un reprezentant din cadrul companiei vă va ghida pe parcursul întregului proces și vă va solicita actele proprietății pentru a afla date exacte despre suprafețe, vechime, proprietar și dacă mai sunt acte necesare vânzării ce nu au fost încă eliberate.
  • Evaluare. Departamentul de evaluare din cadrul companiei întocmește un raport de evaluare a proprietății imobiliare.( link către pașii evaluării).
  • Prețul de promovare. După evaluarea proprietății vă prezentăm strategia și prețul de promovare a proprietății dvs. Din statisticile noastre, daca o proprietate este prezentată la un preț corect în piață, se vinde în maxim 2 luni de zile.
  • Finalizare tranzacției. O dată ce a fost găsit viitorul proprietar vă consiliem în pregătirea tuturor actelor necesare și în găsirea unui cabinet notarial în care lucrurile să se miște cu rapiditate.  
  • Cumpărare

    Cumpararea unei proprietati imobiliare( casa, apartament etc) este un eveniment pe care un om il face de o data, de doua ori maxim in viata. De aceea noi va propunem sa faceti aceasta alegere cu prudenta si numai dupa ce ati aflat nevoile si dorintele dvs. O discutie in acest sens cu unul dintre consultantii nostri va poate aduce mai aproape de caminul mult visat. Dacă în cazul vânzării lucrurile sunt mai bine stabilite, în cazul cumpărării unei locuințe situația este diferită fiindcă este indicat să se analizeze toți factorii interni și externi astfel încăt decizia de cumpărare să fie sigură. 

    Galerie foto
    • ...