ABA Service - Service auto Otopeni

ITP Auto

     Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

          Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

          Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, in timp ce dumneavoastra puteti astepta autoturismul in conditii bune , timpul de asteptare fiind scurt.

          Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru orice tip de autovehicul,inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone. Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman

Tel Programari: 0765 570 114 0763 890 662

Galerie foto
  • ...