ABC Expert Traduceri - Birou Traduceri legalizate si autorizate Bucuresti

Servicii profesioniste de subtitrare

Subtitrarea unui film sau material video reprezintă un proces complex care presupune talent, cunoştinţe de specialitate, capacitate de sinteză şi experienţă în satisfacerea unor cerinţe de ordin tehnic care privesc sincronizarea subtitlurilor cu imaginile. În plus, cunoştinţele de ordin cultural sunt esenţiale pentru furnizarea unor servicii de subtitrare perfect adaptate publicului ţintă.

Servicii profesioniste de subtitrare

ABC EXPERT TRADUCERI vă oferă servicii profesioniste de subtitrare în principalele limbi europene pentru o gamă largă de filme şi materiale video: spoturi publicitare, prezentări de companii, prezentări în domeniul resurselor umane, materiale de instruire pentru suporturile de cursuri de tip e-learning etc. Prin servicii de tapescripting vă putem ajuta inclusiv în proiecte la care nu dispuneţi de script.

Detalii necesare in realizarea unei subtitrari

Trebuie doar să ne indicaţi elementele specifice proiectului dvs. şi vă vom transmite cea mai bună cotaţie de preţ. Pentru a aprecia dificultatea subtitrării, avem nevoie de următoarele informaţii: - suportul de livrare a materialului; - formatul filmului (dvd, divx etc.); - domeniul materialului video (dacă filmul nu este însoţit de script).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214230243; 0722199409; 0765421065
Calea Rahovei, Nr. 328, Bl. 57A, Parter, Sector 5,
Distribuie