Acasa Conteaza - servicii ingrijire la domiciliu

Ingrijire pe timpul noptii

Îngrijirea de noapte la domiciliu este o parte esentiala a ofertei noastre la Acasa Conteaza. Echipa noastra dedicata de oameni lucreaza si noaptea, astfel încât clientii nostri sa se simta si sa ramâna bine sustinuti si îngrijiti în orice moment.
Anxietatile si lipsa de somn pot fi îmbunatatite, cu un profesionist desavarsit care va ofera suport si ingrijire, pentru a va pregati perioada de somn. A avea acea îngrijire de noapte suplimentara acasa te poate ajuta cu adevarat sa ramâi sanatos si fericit.

Profesionistul în îngrijire este de serviciu pe tot parcursul noptii timp de 8 ore, cu posibilitatea de prelungire contracost. Aceasta este cea mai buna optiune de asistenta daca tu sau o persoana draga te trezesti de mai multe ori, probabil ca esti dezorientat sau trebuie sa mergi la baie. Daca va treziti la intervale regulate în timpul noptii pentru a schimba pozitia din cauza durerilor in urma unei interventii chirurgicale sau daca trebuie sa administrati medicamente la intervale regulate, aceasta este probabil cea mai buna alegere pentru dvs.

Profesionistul sta la dispozitia dvs în timpul noptii si este alaturi de dvs. când aveti nevoie de el pe durata noptii, oferind un nivel ridicat de asistenta de specialitate.

Galerie foto
  • ...