ACED Complete Solutions - Birou Traduceri Bucuresti

Despre noi

Ai nevoie de servicii profesionale de traducere pentru compania ta? Ai documente juridice, tehnice sau financiare care trebuie sa fie traduse la cea mai buna calitate? Poate esti pe punctul de a-ti lansa software-ul, aplicatia sau jocul la nivel international si trebuie sa-ti localizezi pagina de internet si materialele de prezentare sau ai nevoie de o traducere autorizata a foii matricole sau a unui act oficial.

Dar în cine poti avea încredere?

ACED este prima alegere pentru toate nevoile tale de traducere si interpretare. Oferim servicii profesionale de traducere pentru peste 25 de limbi. Cum reusim? Lucram cu 40 de traducatori autorizati, cu experienta si profesionisti vorbitori nativi din toata lumea.

Cu ACED nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru calitate. Expertii nostri nativi verifica fiecare proiect înainte de predare si nu ratam niciun termen, deoarece suntem aici non-stop!

Nu e usor sa gasesti cei mai buni traducatori pentru textele si documentele tale. Ai nevoie de cineva care sa îti ofere o retea de traducatori profesionisti experimentati si vorbitori nativi, experti în domeniu si interpreti care îti pot oferi constant rezultate de cea mai înalta calitate la traducerea documentelor tehnice si non-tehnice.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0724234035
B-dul Natiunile Unite, , Nr. 8, Bl. 104, Sc. 4, Et. 5, Ap. 80, sector 5,
Distribuie