Adelvi Traduceri - Birou Traduceri Autorizate Piata Romana

Traduceri online autorizate

AVETI NEVOIE DE O TRADUCERE?NOI VA PUTEM AJUTA ÎN ORICE DOMENIU!

Traduceri Online Autorizate. Deoarece timpul dumneavoastra este pretios, va venim în sprijin prin simplificarea procedurii de trimitere a documentelor, nemafiind nevoie sa va deplasati pentru aceasta la sediul nostru!

Traduceri Online AutorizateUrmati pasii de mai jos, simplu si eficient!

 1. Trimiteti o poza a documentului care urmeaza a fi tradus la numarul de WhatsApp 0787 555 833 sau la adresa de Email: adelvitraduceri@yahoo.com.

 2. Veti primi un termen de livrare pentru documentul care urmeaza sa fie tradus si o oferta de pret!

 3. Comanda se considera acceptata în momentul în care ne furnizati datele pentru facturare si adresa dumneavoastra pentru livrarea documentului tradus.

 4. Plata efectuarii traducerii se va face anticipat prin transfer bancar, iar dovada efectuarii acesteia se va trimite catre noi!

 5. Dupa efectuarea traducerii actele si traducerea acestora vor fi livrate prin posta/curier la adresa furnizata de dumneavoastra,atât în ROMÂNIA cât si în strainatate!

DE CE SA NE ALEGETI? Traduceri Autorizate Online

Avem o vasta experienta în domeniul traducerilor autorizate/legalizate prin gestionarea unor numeroase proiecte de traduceri pentru companiile multinationale, companii cu capital strain, precum si diferite institutii publice din România (Instantele Judecatoresti, Tribunale, Parchete, Inspectoratul General pentru Imigrari, Politia Româna, A.N.A.F, Registrul Comertului, etc.).

Pe parcursul desfasurarii activitatii firmei noastre în domeniul traducerilor, ne-am facut cunoscuti datorita acuratetii serviciilor de traducere si prin respectarea termenului de predare a documentelor traduse! Acest fapt a fost posibil datorita profesionalismului personalului nostru manifestat prin promptitudinea preluarii comenzilor primite de la client dar si posibilitatea accesarii facile a site-ului nostru prin comandarea rapida si livrarea acestuia catre beneficiar la termenul stabilit.

Echipa noastra este formata din traducatori cu o vasta experienta în domeniile de specialitate, dar si din revizori si manageri de calitate!

Galerie foto
  • ...