Ad Garage - service auto Bucuresti

Produse de calitate

roduse de calitate  

Piesele originale distribuite prin reteaua AD Garage provin de la cei mai renumiti producatori de pe piata europeana si respecta toate normele europene in vigoare (EC) N° 1400/2002 (Block Exemption Regulation).

Servicii de calitate  

O retea de 42 de depozite in toata tara, peste 250 de furnizori care asigura produse de cea mai buna calitate. Experienta unui grup de peste 4.600 de service-uri la nivel international, stocuri optime disponibile in orice moment, un sistem logistic de prim rang in Romania, care asigura livrari rapide oriunde, in cel mai scurt timp – toate acestea, dar mai ales oamenii din spatele lor, reprezinta garantia calitatii.

 

Parteneri externi

 

Peste 250 de parteneri - furnizori de piese auto, marci renumite la nivel international, a caror filosofie se aliniaza perfect logo-ului nostru director - "Alege Originalul!" - prin calitatea si inalta performanta a produselor.

In virtutea excelentei colaborari, la nivel international, cu acesti parteneri, putem oferi calitate la preturi rezonabile pentru toate marcile auto. Iar pentru a duce lucrurile cu un pas mai departe - la calitatea produselor adaugam calitatea serviciilor si a tehnologiilor folosite in fiecare service din reteaua AD Garage din Romania.

- See more at: http://www.ad-garage.ro/despre-noi/produse-de-calitate-servicii-de-calitate-partenerifurnizori.html#sthash.JcySydGg.dpuf

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723427243
Str. Verzisori,, Nr. 16, sector 4,
Distribuie