Badger Admin - Servicii profesionale administrare imobile Bucuresti

Administratie tehnica

Administratie tehnica sau altfel spus tot ce tine de activitatile privind mentinerea în bune conditii a imobilului conform prevederilor legale. Locatarii se pot bucura de confort maxim atunci când totul functioneaza bine în condominiu (este curat, spatiul comun este îngrijit, contoarele sunt corect calibrate, reparatiile “sunt la zi”).

 

În cele ce urmeaa ne referim la administratie tehnica si servicii conexe, precum:

inspectarea periodica a proprietatii comune
cautarea si analiza ofertelor diversilor furnizori de bunuri si servicii. Prezentarea acestora comitetului / presedintelui si luarea împreuna a unei decizii documentate
procurarea materialelor pentru curatenia  / întretinerea / repararea proprietatii comune a Asociatiei de proprietari
controlul îndeplinirii obligatiilor contractuale ale personalului angajat de catre Asociatie (curatenie, evacuare gunoi, reparatii etc.)
asigurarea personalului specializat pentru diverse reparatii, pentru buna mentinere a blocului si a confortului tuturor locatarilor (reparatiile au costuri suplimentare suportate de catre Asociatie)
 

Un administrator bun, potrivit cu cerintele postului înseamna ca locatarii se vor bucura de comunitate si nu vor fi stresati de diferite probleme aparute în condominiul în care locuiesc.

Galerie foto
  • ...