Agentia de Mutari - Transport mobila, Bucuresti

Servicii

Oferim servicii profesionale de mutari mobila, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Asiguram mutari mobilier la standarde europene in conditi de maxima siguranta si rapiditate, la preturi fara concurenta.
Sifonierele, paturile si obiectele voluminoase de mobilier pot fi transportate si apoi asamblate / montate la vs. acasa de catre echipa noastra formata din mesteri tamplari.

Atunci cand doriti sa va mutati sau doar cumparati mobila noua, agentiademutari.ro va ajuta sa o faceti simplu, rapid si intr-un mod cat mai placut, cu un efort minim din partea dvs.

Va ajutam cu placere la strangerea si ambalarea bunurilor personale. Va furnizam materiale de protectie si ambalare a obiectelor persoane, a obiectelor fragile si a mobilierului ce trebuie mutat.

Va punem la dispozitie personal calificat pentru serviciile de mutari mobilier locuinte sau firme, incarcat-descarcat, montat si demontat orice tip de mobilier. La cerere, va putem oferi pungi, saci, cutii si folii de protectie pentru ambalatul bunurilor ce urmeaza a fi transportate.

Galerie foto
  • ...