Alecs Cleaning servicii curatenie Bucuresti

Servicii curatenie apartamente

Intimitatea caminului nostru este locul in care trebuie sa ne simtim in siguranta, mai ales atunci cand discutam despre curatenia spatiului. Timpul insa nu este intotdeauna indeajuns pentru a ne putea aloca suficient acestui detaliu esential. Mai ales atunci cand in locuinta noastra se regasesc si cei mici, totul trebuie sa fie periodic curatat pana la cele mai mici detalii. AlecsCleaning vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de cea mai buna calitate in acest sens, asigurand la preturi excelente, rezultate laudabile! Fie ca discutam despre case, vile sau apartamente, cu suprafete mai mari sau mai mici, toate necesita periodic curatenia generala, iar echipa noastra se va ocupa de acest aspect pana la cele mai mici detalii.

Traim in secolul vitezei, iar timpul nu este neaparat un partener de incredere, mai ales atunci cand programul nostru zilnic este unul incarcat, cu siguranta am avea extrem de putin timp sa alocam curateniei intregii locuinte. In mod evident realizat pe cont propriu, acest proces ar putea dura chiar si cateva zile, insa apeland la o companie specializata, va puteti usura complet de aceasta sarcina. Pentru ca noi suntem rigurosi in ceea ce indeplinim, munca noastra poate fi pastrata intacta o lunga perioada de timp, astfel investitia dumneavoastra nu este doar in curatenie ci si in timpul personal, pe care il puteti petrece alaturi de cei dragi. 

Etape interventie: Curatarea umeda a pardoselilor (stergere); Aspirarea pardoselilor ( machete, covoare); Stergerea geamurilor interior si exterior ( care pot fi accesibile) precum si a pervazurilor; Indepartarea panzelor de paianjen; Curatenie/dezinfectare completa a bucatariei si a grupurilor sanitare, implicit spalarea gresiei si a faiantei; Stergerea usilor, tocurilor si a balustradelor; Curatarea exterioara a caloriferelor si a tevilor; Stergerea corpurilor de iluminat, a aparatelor de aer conditionat; Curatarea prizelor si a intrerupatoarelor; Stergerea prafului de pe mobilier (pe exterior); Aplicarea de solutii protectoare pentru lemn pe suprafetele de acest tip; Degajarea/ golirea cosurilor de gunoi/ a scrumierelor; Inlocuirea sacilor menajeri; Aerisirea incaperilor.

Galerie foto