Florescu Alexandra - Birou Avocat Bucuresti

Societati comerciale

La activitatea si experienta practica a Biroului nostru de avocatura se adauga si consultanta juridica si reprezentarea acordata clientilor in vederea infiintarii in Romania a societatilor comerciale. Insa, o atentie deosebita o acordam si modificarilor intervenite in viata unei societati, pe parcursul existentei sale, inclusiv atunci cand acestea vizeaza schimbari majore ale structurii si activitatii unei societati. Acordam asistenta de specialitate si reprezentare clientilor nostri, in proceduri privind divizarea si/sau fuziunea societatilor comerciale. Serviciile noastre vizeaza o abordare complexa si diligenta, urmarind sa rezolve si aspectele de natura fiscala implicate de procesul unei fuziuni sau divizari. Serviciile noastre includ:

  • Redactare acte constitutive, hotarari/decizii ale organelor statutare ale societatii, precum si orice alte documente necesare activitatii curente ale unei societatii.
  • Redactare proiecte de divizare si/sau fuziune si orice alte documente privind restructurarea unei societati.
  • Consultanta juridica privind activitatea curenta a unei societatii.
  • Reprezentare in fata institutiilor si autoritatilor competente in vederea inregistrarii infiintarii de societati comerciale cat si a inregistrarii mentiunilor de modificare ale satutului unei societati comerciale.
  • Reprezentare si acordare consultanta juridica completa privind stabilirea in Romania a oricarei forme de entitate juridica, cu sau fara personalitate juridica.
Galerie foto
  • ...