Allchim DDD CO - Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare, Bucuresti

Servicii de curatenie

Allchim DDD CO înca din 2004, a dezvoltat si dezvolta un departament specializat pe, servicii profesionale de curatenie pentru spatii de locuit, spatii de birouri si spatii industriale, curatenie dupa constructor sau dupa zugrav, curatenie generala, curatenie periodica, spalat covoare si mochete, spalat draperii si suprafete vitrate, întretinere si amenajare spatii verzi si alte servicii specializate de curatenie.

Suntem în masura sa oferim solutii pentru toate problemele ridicate de complexitatea activitatii de curatenie în functie de mediu, varietatea suprafetelor de curatat, diversitatea materialelor de întretinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de standardele comunitare si nationale în vigoare.

Serviciile si produsele oferite de firma noastra sunt profesionale, sunt de calitate si respecta mediul înconjurator, ceea ce atrage aprecierea beneficiarilor nostri.

Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente în ceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de ultima ora cât si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.

Galerie foto
  • ...