AMVIC,Chiajna / Ilfov - Comercializare termocofraje

Procesul De Executie

Pentru a profita de beneficiile elementelor de constructii , trebuie sa pastram cu precizie maxima , marimile dimensionale ale structurii de baza.

  • Functie de proiectul de executie , cu aceste elemente , se pot realiza trei sisteme constructive : sisteme strucurale pe cadre , sisteme structurale pe diafragme si sisteme structurale mixte pe cadre si diafragme .
  • In cazul sistemelor structurale pe cadre , se realizeaza cadrele din beton armat , elementele Termocofraje , fiind folosite ca blocuri de zidarie intre stalpii sau lamelele din beton armat. In acest caz , dupa montarea si betonarea priumului rand , se monteaza in sistem logo inca trei randuri , din care se betoneaza 2 randuri si jumtate din inaltimea celui de al treilea rand, apoi procesul se continua . 
  • In cazul sistemelor structurale pe diafragma , se monteaza elementele Termocofraje , concomitent cu armarea peretilor structurali. Se va acorda o afentie deosebita la montarea stalpilor metalici de aliniere . Betonarea se va face in straturi , dintr-o singura turnare fara intrerupere. 
  • In cazul sistemelor structurale mixte , se monteza elementele Termocofraje , concomitent cu montarea carcaselor (stalpisori ) si armaturii din camp . Betonarea se va face in straturi , pana la betonarea completa a elementelor structurale.

 

Galerie foto
  • ...