A.N.C.I.A Training - Curs Expert Achizitii Publice Bucuresti

Curs Expert Achizitii Publice

Cursuri Expert Achizitii Publice  – solutia ideala pentru a deveni expert in achizitii publice.Cursurile organizate de A.N.C.I.A. training sunt sustinute de formatori autorizati : doamna Cristina Spoiala si doamna Victoria Hodina.  Aceste cursuri de Expert achizitii publice ii ajuta pe cei care lucreaza sau vor sa lucreze in domeniul achizitiilor publice sa descifreze mai usor legislatia. Acestia vor fi capabili sa stapaneasca mai bine vocabularul de specialitate si tainele Sistemului Electronic de Achizitii Publice. Vor avea ultimele variante ale actelor normative elaborate de ANAP si cu interpretarile date in solutionarea contestatiilor de catre completele de solutionare a contestatiilor CNSC. Grupul tinta caruia i se adreseaza  cursurile de Expert achizitii publice este format atat din autoritati contractante, cat si din operatori economici care vor sa participe la procedurile de achizitii publice in calitate de ofertanti.

  • Cursuri expert achizitii publice -Autoritatiile contractante

    Autoritatiile contractante sunt oricare dintre organismele statului – autoritati sau institutii publice – care urmaresc ca prin procesele de achizitii publice sa se consume conform principiilor achizitiilor publice intr-un mod eficient, etic, echidistant si transparent, fondurile publice alocate si respectand planul de achizii publice, PAP si PAS

  • Cursuri expert achizitii publice – Ofertantii 

    Ofertantii sunt operatorii economici care presteaza servicii, executa lucrari sau furnizeaza produse. Indiferent in ce calitate participa la procese de achizitii publice, ambele categorii au parte doar de beneficii urmand  cursurile de Expert achizitii publice, avand acces la cele mai noi informatii. Veti avea traineri cu experienta sub indrumarea carora veti dobandi competentele practice necesare derularii cu succes a achizitiilor publice. Participantii primesc, dupa examen, certificate de absolvire autorizate emise de Ministerul Muncii prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor. In continuare va prezentam cursurile pe care le derulam in perioada urmatoare. Contactati-ne la office[@]ancia.ro sau la 0723 242062 si inscrieti-va la cursurile de expert achizitii publice organizate de noi.

Galerie foto
  • ...