Ateneo

Timis, Timisoara

Ateneo

Timis, Timisoara

2022

1 cam. 2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 65.500 €
pana la 66.000 €
65.500 € - 66.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblul rezidențial Ateneo se află dezvoltat în partea de Nord a orașului Timișoara și se găsește pe strada Calea Torontalului, la numărul 125. 

Peste 1000 de apartamente, 21 de clădiri rezidențiale, cu parcare subterană și 4 hectare de spațiu verde într-un oraș de basm, situat strategic în Nordul Timișoarei.

Noul cartier este amplasat strategic, aproape de centrul orașului și locurile tale preferate. Fii parte dintr-o nouă comunitate în plină dezvoltare, aproape de centrul Timișoarei și multe puncte de interes în materie de shopping, timp liber și cultură.

Complexul include și un supermarket Lidl de 2500 mp, multiple zone verzi și parcuri pentru petrecerea timpului liber, terenuri de sport, supermarketuri și infrastructură completă.

Atunci când arhitectura modernă întâlnește liniile clasice, locuințe unice iau naștere. Ne bucurăm să îți putem oferi locuința perfectă, oricare ar fi nevoile tale. Stilul de viață în Ateneo este exact așa cum ți-l dorești, potrivit pentru tineri, antreprenori sau familii.

Interioare moderne: Designerii noștri au integrat propuneri moderne de compartimentare și design interior, care pot transforma oricare dintre apartamente în căminul perfect pentru tine.

Accesul locatarilor în clădire a fost atent gândit, așa încât să evite supra-aglomerarea recepției. Două lifturi de viteză mare sunt pregătite să funcționeze 24 de ore din 24.

Calitate italiană: Ateneo este proiectat și construit de către arhitecți, designeri și constructori care iubesc stilul italian.

Finisaje

În Ateneo vor fi instalate uși interioare modelul „Laminatino”, de culoare albă sau stejar albit, modelul Riva și modelul Moka Matrix în diferite culori, dintre care vei putea alege după plac. Fiecare model are o structură cu grosimea de 44 mm, înfășurată în fibre de lemn natural, toc din lemn de plop, mâner și balamale din oțel.

Ușile de intrare sunt de tip antiefracție, modelul HUB, consolidate în interior cu bare din oțel și 11 puncte de blocare.

Plăcile ceramice de gresie și faianță de la firma Ceramiche Mariner.

Obiecte sanitare Ideal Standard: Apartamentele din Ateneo vor fi dotate cu cadă, cabină de duș din sticlă cu profile din oțel, cadă de duș, toaletă și bideu pe pardoseală, chiuvetă cu blat echipată cu raft și toate bateriile.

Ferestre și uși din PVC de la QFORT, seria 7 STARS formată din geamuri  triple și sapte camere izolatoare, pentru a-ți asigura cea mai ridicată protecție termică – acustică, precum și economia sigură de energie.

Ferestrele vor avea dimensiunea de 90×240 cm sau 180×240 cm, de culoare gri antracit, echipate cu feronerie Winkhaus.

Sistemul de încălzire al apartamentelor este autonom și foarte economisitor, locuințele au dotate centrale termice Ferolli și instalațiile termice Purmo sunt montate prin pardoseli.

Lifturi: Fiecare clădire din noul cartier Ateneo va fi echipat nu cu unul, ci cu 2 lifturi Smart, modelul Kone Mono Space 300 DX, cu tehnologie Eco Disc cu consum redus de energie, certificate VDI 4707, cabină internă din oțel inoxidabil, oglindă, mâner din oțel inoxidabil, panou inteligent cu butoane, iluminare cu LED, având viteza de 1 metru pe secundă.

Facilitati
loc de joaca lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Grigore Alexandrescu 7 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 65.500 € max. 66.000 €
2 cam. min. 82.000 € max. 89.000 €
3 cam. min. 117.500 € max. 117.500 €
4 cam. min. 255.000 € max. 255.000 €
Dezvoltator

FRI-EL Buildings dezvoltă proiecte rezidențiale sustenabile care respectă standardele actuale ale pieței și oferă un grad ridicat de confort și calitate tuturor locatarilor.

Vezi email ateneo.ro
Adresa
Timis, str. Calea Torontalului 125
Distribuie ansamblul