Bliss Estate Brasov

Brasov, Ghimbav

Bliss Estate Brasov

Brasov, Ghimbav

2022

case-vile

de la 149.600 €
pana la 221.000 €
149.600 € - 221.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Bliss Estate este o dezvoltare rezidențială premium situata într-o zonă cu acces facil la oraș, departe de agitația urbană și, totuși, la doar 9 km distanță de zona de centru a Brașovului. Bliss Estate Brașov este format din 36 vile, pe o suprafata de 20.000 mp cu dispuneri și partiționări diferite, structurate pe 4 modele, cu 4 și 5 camere. Suprafețele utile ale acestora sunt cuprinse între 104 și 195 mp iar, ale grădinilor, între 233 și 410 mp. Regimul de înălțime este de P+1E și P+2E.

Construim, cu atenție la detalii 36 de vile individuale & duplex, ce dețin o arhitectură contemporană, care păstrează și elemente specifice, pentru a se încadra perfect în zona de amplasare. 

Întreaga dezvoltare este concepută pentru a oferi mai mult decât simple locuințe, pregnante fiind elementele de detaliu și încăperile cu suprafețe vitrate ample, care să permită iluminatul natural din plin și design-ul inovativ.

Facilitati

Design minimalist: Dezvoltare este concepută cu atenție maximă la detalii, cu clădiri ce se încadrează perfect în stilul minimalist, pregnante fiind elementele simple, îmbinate armonios cu tonul neutru al culorilor alese. Încăperile dețin suprafețe vitrate ample, care să permită iluminatul natural, acestea fiind încăpătoare, ideale pentru piesele de mobilier multifuncționale, care vor fi încorporate în design-ul inovativ, al fiecărei proprietăți.

Băile se remarcă printr-un concept unic, modern și armonios, prin prisma materialelor folosite și a cromaticii echilibrate, unele vile din cadrul complexului, deținând 5 băi! Cu siguranță, putem discuta care sunt acestea, la o cafea.

Siguranta: Siguranța comunității Bliss Estate este prioritară, pentru noi și, astfel, am ales ca dezvoltarea să dețină monitorizare video.

Conectare: Ne dorim să beneficiezi de confort maxim iar, în acest sens, am conceput fiecare vilă cu aparataj modular | Legrand | inclusiv cu priză exterioară, pentru încărcare auto.

Spatii verzi, peisagistica: Fiecare proprietate va dispune de spațiile verzi, atent amenajate, de specialiști în peisagistică, pentru că cel mai bun loc de relaxare este chiar grădina proprie!

Aproape de zone de interes: Suntem conectați la ceea ce ne reprezintă, astfel, în imediata apropiere a complexului vei regăsi școli, grădinițe, hypermarket-uri, magazine alimentare, farmacii, săli de sport, multiple zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Detalii tehnice

-Structură rezistenţă oţel BST500S - beton Holcim / cofraje Doka

-Pereţii perimetrali / interiori zidărie Wienerberger - Porotherm

-Izolaţie faţadă vată bazaltică 15 cm - Knauf

-Izolaţie fonică si termică între etaje -vată bazaltică 5 cm - Knauf

-Tâmplărie PVC, cu pachet sticlă tripan Veka Spectral, 3 garnituri etanşare, sistem micro-ventilaţie şi membrană anti-condens, cu coeficient transfer termic redus şi protecţie UV.

-Sistem complet acoperiş Bilka garanţie 60 ani

-Finisare pereţi interior - exterior, vopsea San Marco

Dotari standard

-Aparataj modular Legrand, cu priză exterioară 220V, pentru încărcare auto

-Sistemele sanitare TECE

-Centrală Termică - Viessmann

-Obiecte Sanitare - Ideal Standard Similar

-Duşuri cu rigolă TECE & partiţii de sticlă securizată, de 10 mm

-Elemente ceramice - Marazzi Similar

-Parchet laminat, Egger - Austria, 10 mm

-Uşi interior Lebo Doors - Germania

-Amenajări exterioare si peisagistică - Green Spot

-Pardoseli exterioare din plăci ceramice de 20 mm

-Uşă Acces - Maco Similar

Dotari optionale

-Încălzire pardoseală - Sistem complet Purmo, cu termostat individual/ încăpere;

-Centrală termică - Viessmann 36 kw Boiler 200 litri şi vană de amestec;

-Obiecte Sanitare - Noken;

-Elemente ceramice Porcelanosa - Spania;

-Parchet triplu stratificat, Ter Hurne - Germania, 14 mm;

-Aer condiţionat Daikin mulţi - split Gama Stylish;

-Tâmplărie PVC Montblanc HST

-Cuvă SPA, tip jacuzzi - doar penrtu vilelor Alpha, la etajul II;

Vilele vor fi conectate la reţelele existente, de electricitate, apă, gaz şi canalizare şi vor deţine propria zonă, destinată depozitării deşeurilor menajere.

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior farmacie supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Piateta Stefan Cel Mare 5 min
Troita Morii 5 min
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 149.600 € max. 221.000 €
Dezvoltator

ART Innovation & Development este o companie cu o experienţă de peste 10 ani, în elaborarea de proiecte rezidenţiale, implementate cu succes, în Braşov și nu numai.

Experiența ART este dovedită prin dezvoltarea a numeroase proiecte de amploare, cu o valoare totală de peste 20 de milioane de euro, printre clienții săi numărându-se: Schaeffler România, Draxlmaier, Nepi Rockcastle, Coresi Business Park, Hotel Teleferic Poiana Brașov, Ropharma – Spitalul Sf. Constantin, precum și numeroși dezvoltatori imobiliari, de top.

Menținem dedicarea față de profesionalism și seriozitate, la standardele cele mai înalte, garantând: calitate; sustenabilitatea proiectelor; promptitudinea execuției;

Ansamblul de specialişti ART se concretizează în versatilitatea, adaptabilitatea şi precizia, care definesc conceptul de Design & Build în cea mai autentică manieră.

Vezi email blissestate.ro
Adresa
Brasov, Strada Salciei
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul