Cartierul Austriac

Iasi, Horlesti

Cartierul Austriac

Iasi, Horlesti

2025

case-vile

de la 150.000 €
pana la 289.500 €
150.000 € - 289.500 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Cartierul Austriac Iași a fost realizat având în vedere cele mai înalte standarde europene de construcție, îmbinarea armonioasă cu mediul înconjurător și intimitatea propriei locuințe. Conceptul de Casă Pasivă, dezvoltat în cadrul proiectului nostru, asigură un grad înalt de confort familiei tale și o amprentă ecologică prietenoasă.

Ansamblul Cartierul Austriac este poziționat strategic față de oraș, având un acces facil, rapid și neaglomerat față de 2 intrări în Iași.

Despre complexul nostru

Cartierul Austriac Iași, un complex rezidențial modern, inovativ, prietenos cu natura. Îți punem la dispoziție 6 tipuri de case individuale, adaptate nevoilor tale personale și ale familiei tale, unde te poți bucura de intimitate, confort și siguranță. Toate acestea le poți avea la prețuri corecte de achiziție și costuri reduse de întreținere datorită conceptului de Casă Pasivă, dezvoltat în cadrul proiectului nostru, care presupune folosirea celor mai inovatoare și moderne tehnici de construcție, combinate cu cele mai performante materiale și instalații de încălzire, răcire și ventilație a aerului.

Suprafețe generoase: Fiecare casă este proiectată cu camere încăpătoare, spațiu tehnic, terasă și 2 locuri de parcare pentru mașini.

Luminozitate maximă: Lumina naturală este captată atât de panourile solare, cât și de ferestrele mari, orientate spre sud pentru o eficiență energetică cât mai sporită a caselor.

Confort termic sporit: Încălzirea și răcirea caselor din complex sunt asigurate de pompele de căldură prin pardoseală, asigurând un climat constant, cu consum redus de energie.

Aerul respirat: Cartierul nostru rezidențial este ferit de poluare, fiind înconjurat de păduri și pajiști. În interiorul casei te vei bucura de aerul proaspăt al naturii.

Dotări standard:

Instalații sanitare și termice marca Romstal

Încălzire în pardoseală

Vată bazaltică de 10 cm grosime cu densitate de 115kg/m3

Ferestre termopan cu 6 camere cu sticlă triplă izolatoare de 44mm cu control solar și Low-E

Gresie și faianță 10mm grosime (producție Italia)

Parchet 8/9/10mm grosime la alegere (producție Germania)

Pompe de căldură folosite atât pentru prepararea apei calde menajere, cât și pentru încălzirea locuinței prin pardoseală

Dotari opționale:

Parchet lemn natural triplustratificat

Șemineu

Sistem profesional coș fum

Vată bazaltică 15cm sau 20cm grosime

Cărămidă Klinker exterior

Amenajare grădină (gazon, arbuști/arbori, sistem de irigație)

Sistem de ventilație cu recuperare de căldură

Sistem panouri fotovoltaice (3-10kW) pentru producția proprie de energie electrică (consumator sau prosumator)

Sistem panouri solare pentru producerea apei calde menajere

Spațiul comun al cartierului nostru - Facilitati

Zonă de agrement: Loc de joacă amenajat pe o suprafață generoasă special pentru copilul tău și nevoile familiei tale. Parc dendrologic amenajat pe o suprafață de aproximativ 2 hectare cu diverse specii de arbori, care constituie un loc ideal de plimbare, jogging, ciclism și alte activități recreative în natură.

Grădiniță pentru copilul tău: Cartierul nostru include și un spațiu special destinat copilului tău pentru a crește în siguranță și a obține o educație modernă.

Sport indoor: Complexul este prevăzut și cu o sală de fitness pentru iubitorii de sport, spațiu care va fi dotat și cu o saună.

Siguranță în cartier: Pentru protecția ta, a familiei și a bunurilor tale vom supraveghea video căile de acces automatizate ale cartierului, care va fi complet împrejmuit.

Socializarea în comunitate: Te poți întâlni cu prietenii tăi la cafeneaua sau berăria în stil austriac din incinta complexului rezidențial.

Spălătorie auto & Stație de încărcare: Proprietarii caselor vor beneficia de stație de încărcare pentru autovehiculele electrice. Cartierul va dispune și de o spălătorie auto self-wash.

Smart house: Puteți beneficia de setarea prin internet a temperaturii interioare a locuinței, de securizarea intrărilor, de supraveghere video și multe altele.

Preţurile caselor diferă după nivelul de echipare: Casa Pasiva / eficientă energetic / standard.

Facilitati
loc de joaca acces securizat restaurant spatii verzi iluminat exterior sala fitness gradinita
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 150.000 € max. 289.500 €
Dezvoltator

East West Management. Calitatea ne definește. Calitatea caselor construite este rezultanta totalității performanțelor de comportare a acestora în exploatare, în scopul satisfacerii, pe întreaga durată de existență, a aștetarilor clienților noștri și a comunității create de noi.

Exigentele noastre în realizarea Cartierului Austriac privesc calitatea materialelor folosite, a instalațiilor și echipamentelor tehnologice de producție, inspirate din modele rezidențiale realizate în Austria.

150 de case proiectate și construite după un design unic, care înglobează cele mai noi tehnologii digitale. Astfel, te vei bucura zilnic de avantajele conceptului de Smart Home pentru încalzirea, iluminarea și administrarea locuinței.

Vezi email cartierulaustriaciasi.ro
Adresa
Iasi, Horlești, Șos. Nordului
Distribuie ansamblul