Coder Residence 3

Brasov, Brasov

Coder Residence 3

Brasov, Brasov

2022,2023

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 67.800 €
de la 67.800 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Proiectul Coder Residence a fost gândit pentru a se adapta perfect cerințelor tuturor celor care doresc să facă parte dintr-o comunitate liniștită, ferită de aglomerație, dar cu toate facilitățile necesare pentru cei mici – spații de joacă special amenajate, distanță mare între imobile pentru intimitate, spații verzi și o priveliște clară, neobturată spre Muntele Tâmpa.

Acest proiect a venit ca o continuare și o îmbunătățire a misiunii noastre de a oferi comunității brașovene cel mai aerisit cartier de vile multifuncționale din oraș. Tocmai din acest motiv, din suprafața întregului proiect, aproximativ 11 000 mp, 3000 mp sunt alocați exclusiv spațiilor verzi. Construit în apropiere de școli și grădinițe, conectat la suflul economic și social al orașului, Coder Residence 3 este locul în care te poți refugia oricând, fără a fi însă prea departe de muncă, de cei dragi și de ce contează pentru tine.

Pentru tinerii profesioniști independenți și mereu în mișcare, garsonierele sunt alegerea ideală pentru că oferă un spațiu generos de lucru și relaxare la un preț accesibil. Fie că ești freelancer, fie că lucrezi la o corporație din apropiere, confortul și liniștea te așteaptă aici.

Destinate cuplurilor care își doresc un cămin elegant și atent compartimentat pentru a răspunde tuturor cerințelor în materie de design și funcționalitate. Apartamentele cu 2 camere din oferta Coder sunt orientate S-E-V pentru a permite accesul permanent al luminii naturale înăuntru și a te încânta în fiecare dimineață cu o panoramă de vis spre muntele Tâmpa.

Pentru că familia ta merită tot confortul – apartamentele cu 3 camere din oferta Coder Residence îți aduc maximul de spațiu pentru tine și cei dragi la cele mai avantajoase costuri, cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru o experiență de locuit completă. Complexul îți pune la dispoziție peste 3000 mp de spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Oricine se poate stabili în ceea ce dorim să fie recunoscut drept cel mai aerisit cartier de vile multifunctionale din Brașov, potrivit atât pentru locuit, cât și pentru consolidarea unei investiții.

BENEFICII:

10 imobile

105 Locuințe

10 min distanță față de Centrul Brașovului

155 locuri de parcare

11 000 mp de teren

3000 mp de spații verzi

Avantajele de a face parte din comunitatea Corder Residence 3

Cel mai aerisit cartier rezidențial din Brașov - construim doar 105 imobile pe o suprafață de circa. 11 000 mp. Viitoarele familii care se stabilesc aici se vor bucura de un spațiu extins pentru mișcare și relaxare, dar și de intimitatea specifică unei comunități

Vile multifamiliale cu regim mic de înălțime - vedere spre muntele Tâmpa și Masivul Postăvarul, neobturată de construcțiile învecinate.

Apartamente însorite - orientarea constructiilor este S-E-V, ceea ce permite accesul luminii naturale în interior pe durata întregii zile, indiferent de anotimp.

Acces rapid la centre comerciale și instituții de învățământ

Acces facil și sigur pentru locatari - comunitatea Coder Residence 3 este o comunitate închisă, protejată de barieră, astfel că nu există riscul pătrunderii persoanelor străine fără autorizație

Teren alocat fiecărui apartament, dar și dotări suplimentare - fiecare clădire vine cu un spațiu de depozitare biciclete și cărucioare pentru copii la parter și o uscătorie la etaj.

Zone verzi extinse - locurile de joacă special amenajate pentru copii și spațiile generoase de promenadă – spațiile verzi reprezintă circa 3000mp din suprafața întregului proiect

Locuri de parcare - fie că ești rezident al Coder Residence 3, fie că ești vizitator ocazional, aici ai parte de un număr mare de locuri de parcare – 155 la fiecare 105 apartamente.

Design plăcut și arhitectură modernă - stilul construcției este unul modern și funcțional, adaptat specificului montan al orașului

Compartimentare modernă - imobile rezistente și durabile - nu facem rabat de la calitate, nu construim haotic și nu sacrificăm spațiile verzi, de aceea o clădire conține maxim 11 unități locative. Folosim materialele de construcție rezistente (structură de beton armat și cărămidă)

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori paza gradinita supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii STB
Cimitirul Central 5 min
Unitate Militara 8 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 67.800 €
2 cam. min. 66.800 € max. 99.500 €
3 cam. min. 116.000 € max. 136.000 €
Dezvoltator

Povestea noastră a început în anul 2006, sub brandul Heights Group, când am luat prima dată contact cu piața imobiliară, un domeniu dinamic, aflat în plină ascensiune.

Experiența echipei noastre în construcția de case aerisite și eficient compartimentate ne-a adus, firesc, aici, unde am dezvoltat pentru început sub brandul Coder Residence un cartier de 28 case. 

Alocăm o importanță deosebită conceptului de familie pentru că și noi am început în același mod – de aceea, misiunea noastră este să oferim cel mai aerisit cartier de vile multifuncíonale din Brașov, un ansamblu imobiliar inedit bazat pe principiul locuințelor colective, cu un design inovator și un preț accesibil.

Vezi email www.coderresidence.ro
Adresa
Brasov, Strada Plugarilor 2M
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul