Comat Towers

Iasi, Iasi

Comat Towers

Iasi, Iasi

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 48.900 €
pana la 52.900 €
48.900 € - 52.900 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Comat Towers este un proiect rezidențial ambițios realizat sub marca Sun Residence, ce va răspunde celor mai înalte criterii și obiective imobiliare. Amplasat la limita dintre cartierul Dacia și cartierul Păcurari din Iași, oferă acces facil spre toate punctele de interes ale orașului.

Compania Sun Residence propune în acest proiect o dezvoltare urbană complexă, aplicând tehnologii și materiale sustenabile pentru a redefini zona și pentru a dinamiza viață viitorilor proprietari. Ansamblul răspunde nevoilor vieții moderne, prin optimizarea spațiilor de locuit, prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și prin abordarea unui design exclusivist, menit să satisfacă cele mai exigențe gusturi.

Apartamente moderne in blocuri rezistente

Proiectul Comat Towers este format din blocuri cu regim de înălțime între 6 și 18 etaje, construite pe piloți forați cu cap evazat, cu diametru de un metru și 19 metri adâncime și radier general de un metru grosime. Structura de rezistență este formată din cadre de beton armat, cu nucleu central și placă tip dală. Astfel, pe lângă apartamentele cu 1 și 2 camere disponibile, se pot realiza compartimentări cu mai multe camere, în funcție de cererea clienților.

Parcarea subterană se va întinde pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați și va fi conectată cu lifturi performanțe pentru a facilita accesul în interiorul ansamblului. Punem accentul pe amenajarea spațiilor verzi generoase, oferind astfel o oază de liniște și confort într-un singur loc.

În cadrul complexului vor fi numeroase funcționalități integrate, precum: supermarket, cabinete medicale, farmacie, cabinet veterinar, salon de înfrumusețare, cafenea, cofetărie, curățătorie, stații de încărcare auto etc.

 

Dotari standard apartamente
Dotari zone comune
 
Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior farmacie parcare vizitatori paza supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Sergent Grigore Ioan 6 min
Dacia 8 min
Moara 1 Mai 9 min
Columnei 10 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 48.900 € max. 52.900 €
2 cam. min. 72.900 € max. 79.900 €
3 cam. min. 94.400 € max. 99.900 €
Dezvoltator

Proiectul Comat Towers face parte din cadrul conceptului Sun Residence, un concept ce realizează proiecte într-un stil modern, cu materiale de calitate şi o echipă de oameni implicaţi.

Noi, Sun Residence, suntem echipa ce te îndeamnă să alegi ce este mai bun pentru familia ta. Suntem cei care construim atent în funcție de nevoile clienților noștri, păstrând premiza „calitate, nu cantitate”.

Suntem alături de tine începând cu anul 2015, iar ceea ce ne-a perfecționat pe parcursul acestor ani este dorința de a mulțumi clienții ce ne-au ales pe noi. Am creat un spațiu primitor, o oază de liniște și relaxare, așa cum trebuie să fie fiecare concept despre ceea ce înseamnă „acasă”. Avem grijă să îi mulțumim și pe cei mici, prin amenajarea locurilor de joacă care le fac copilăria frumoasă, dar și pe cei mari, care se pot detașa de toate problemele prin plimbările în complex, un grătar cu prietenii la foișorul special amenajat și prin desfășurarea a diverse activități cu noii lor vecini. Finisajele folosite sunt de înaltă calitate, importate fiind din Italia și Germania.

Suntem mândri că avem alături de noi o echipă tânără, inovatoare, care este deschisă la orice provocări ce se ivesc.

Vezi email comat-towers.ro
Adresa
Iasi, Strada Sergent Grigore Ioan nr. 20
Distribuie ansamblul