Complex Top City - Brasov

Brasov, Brasov

Complex Top City - Brasov

Brasov, Brasov

2021

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 65.900 €
de la 65.900 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Complexul rezidențial TOP CITY din Brașov este un proiect imobiliar modern și avangardist, fiind dezvoltat sub egida companiei Prima Heights se va intinde pe o suprafata de 45.000 mp si prevede construirea a peste 1500 de apartamente noi cu 1, 2, 3 camere si penthouse-uri, structurate in cladiri cu lobby-uri ample, spatii de depozitare la subsolul fiecarui bloc, parcari exterioare si supraetajate si zone verzi generoase

Locație

Ansamblul Rezidențial „Top City” se află amplasat în partea de Nord a Brașovului, în cartierul Tractorului, pe strada Ștefan Baciu, nr. 42 -56.

Facilitățile localizării

Rezidenții complexului Top City sunt privilegiați prin locația aleasă: proiectul este perfect amplasat într-o zonă din care este la fel de ușor să ajungi în centrul Brașovului – Centrul Civic și Centrul Vechi sau în diverse zone turistice – Poiana Brasov, Bran, Râșnov, Predeal.
Din Top City ajungi rapid la drumurile de centura modernizate, pentru efectuarea optimă a călătoriilor prin țară: București (distanta 2,5 h), Târgu-Mureș (2 h), Sibiu (2,5 h). La o distanță de aproximativ 15 minute se află și viitorul aeroport international din Ghimbav, ce va fi funcțional în curând.
Zonele de shopping din apropierea cartierului Top City sunt diversificate și ușor accesibile, începând cu piața agroalimentară și magazinele aflate în cartierul Tractorul, până la centrele comerciale și de bricolaj active în zona.
În proximitatea complexului rezidențial Top City se găsesc grădinițe, școli, colegii și universități, spitale și clinici moderne, complexe sportive, stadioane și parcuri. În zonă sunt prezente totodată mai multe filiale ale institutiilor statului (Poșta Română, Direcția Fiscală) și ale autorităților locale (secții de poliție, pașapoarte etc).

Descrierea complexului

Blocurile locative din Ansamblul Rezidențial „Top City” sunt construite cu 8, 10 și 11 etaje. Fiecare bloc este proiectat și construit cu două intrări separate (dintre care una este cu rampă de acces pentru biciclete și cărucioare), iar fiecare scară locativă este dotată cu două ascensoare de marcă Schindler. Clădirile locative dispun de spații de depozitare, sunt amenajate spații comerciale și pentru birouri și există parcări atât subterane și supraterane. Pe teritoriu sunt organizate zone verzi cu alei, locuri de relaxare pentru maturi și locuri de joacă bine amenajate pentru copii, de asemenea în incinta complexului locativ va funcționa o grădiniță pentru micii locatari. Pentru relaxarea locatarilor, există un centru SPA cu piscină, saună și masaj.

Apartamente

Ansamblul Rezidențial „Top City” conține 1500 de apartamente cu 1-2-3 camere, care sunt amplasate doar câte patru apartamente le un nivel. Există construite și penthouse. Locuințele sunt dotate cu centrale termice proprii Vaillant și au contoare individuale. Ferestrele sunt cu profil PVC cu cinci camere REHAU. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte ceramice, cu accesorii de la GROHE și este prevăzut un spațiu special dedicat mașinii de spălat.

Facilitati
loc de joaca lift transport propriu spatii verzi iluminat exterior gradinita supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii STB
Ioan Popasu 3 min
Ioan Socec 9 min
13 Decembrie 9 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 65.900 €
2 cam. min. 69.900 € max. 93.900 €
3 cam. min. 114.900 € max. 126.900 €
Dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblului Locativ „Top City” este Compania „Prima Heights”.

Cu o experiență de mai bine de 35 de ani în domeniul dezvoltărilor imobiliare la nivel internațional, după succesele înregistrate în proiectele anterioare, Prima Heights vine în Romania cu un concept occidental, oferindu-le rezidenților din Top City un stil de viață de top, într-o comunitate de top, în cel mai frumos oraș al României: Brașov.

Vezi email topcity.ro
Adresa
Brasov, Strada Stefan Baciu, nr. 42 -56
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
restaurant
spital
Distribuie ansamblul