Denya Forest

Timis, Timisoara

Denya Forest

Timis, Timisoara

2023

2 cam. 3 cam.

de la 70.811 €
pana la 101.537 €
70.811 € - 101.537 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Denya Forest este un ansamblu rezidențial care va cuprinde 9 blocuri, totalizând peste 1.100 apartamente, amplasat în zona de nord a Timișoarei, chiar lângă Pădurea Verde.

Primele două blocuri, cu 107, respectiv 115 apartamente, sunt date în folosință și ocupate integral, urmând ca blocul al III – lea să fie predat în vara anului 2022, blocul al IV – lea în 2023, iar blocul al V – lea este planificat a fi predat în 2024. Cel de-al treilea bloc, aflat în construcție, va cuprinde 117 apartamente, disponibile acum pentru vânzare.

Toate blocurile din ansamblul Denya Forest sunt organizate în regimul de înălțime P + 11 etaje și beneficiază de cele mai bune dotări și facilități, precum și de finisaje de calitate superioară. Cea de-a treia clădire va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere, apartamente de tip penthouse, precum și apartamente cu grădină pentru unitățile situate la parterul blocului.

Clădirile Denya Forest beneficiază de locuri de parcare supraterane și, începând cu cel de-al treilea bloc, și de locuri de parcare subterane, de tip semiîngropat, precum și de un parc special amenajat cu spații verzi și locuri de joacă, în care vă puteți lăsa copiii să alerge și să se joace fără griji.

Facilitati

Spații verzi amenajate

Parcare

Loc de joacă pentru copii

Sistem de încălzire în pardoseală.

Compartimentări inteligente și spații extra.

Standarde occidentale și siguranță.

Specificații tehnice

Structură și pereți de compartimentare

Infrastructură: sistem de piloni forați din beton armat cu grinzi din beton armat

Suprastructură: sistem pereți structurali din beton tip diafragme, grinzi din beton armat și planșee tip dală groasă

Închideri exterioare: pereți structurali din beton armat și zidărie de blocuri BCA

Pereții despărtitori între apartamente se realizează cu zidărie dublă iar pereții interiori ai apartamentelor se realizează din gips-carton.

Finisaje interioare la pardoseli, pereți și tavane

Parchet laminat. Gresie ceramică în băi, bucatării și holuri. Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă și placaje cu faianță de calitate superioara la pereți. Glet de finisaj și vopsitorii lavabile de culoare albă la tavane. Instalații electrice montate pe pereți: aparataje complete (prize, doze și întrerupatoare).

Sisteme de încălzire, climatizare și ventilație

Locuințele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală. Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare (aer condiționat).

Dotari baie si bucatarie

Gresie și faianță ceramică anti-derapantă de calitate superioară, vopsitorii lavabile la pereți și tavane.

Băi complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii.

Tâmplărie exterioară și interioară

Tamplăria exterioară se realizează din profile PVC. Pervazul interior este din PVC alb iar cel exterior din tablă gri RAL

Ușa de intrare în apartament metalică iar ușile interioare în apartamente sunt uși celulare.

Spațiile apartamentelor sunt proiectate inteligent, astfel încât să te simți în largul tău, acasă. Am proiectat apartamente funcționale, cu suprafețe vitrate mari și terase care îți oferă deschiderea de care ai nevoie, îmbinând armonios căldura casei tale cu frumusețea pădurii din apropiere.

Facilitati
loc de joaca lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 70.811 € max. 101.537 €
3 cam. min. 89.090 € max. 149.722 €
Dezvoltator

Danya Cebus

Cu o experiență de peste 70 de ani în domeniul construcțiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piața din România încă din 2007. Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD o companie de construcții cu sediul în Israel. Compania a finalizat cu succes și continuă să implementeze proiecte în Israel, Statele Unite si Europa (Romania si Polonia).

Desi compania s-a dezvoltat semnificativ inca din primele zile, devotamentul nostru catre excelenta nu s-a schimbat. Suntem concentrati pe construirea unei relații puternice pentru clienții noștri și dezvoltăm parteneriate care să treaca testul timpului. Danya Cebus este o firmă de construcții versatila care pune accent pe constructii si dezvoltare imobiliara.

Activitatile principale ale companiei sunt constructia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, proiecte rezidentiale, comerciale si militare. Danya Cebus face parte dintr-o generatie noua de companii de constructii care combina cu succes tehnologia inovatoare cu experienta profesionala. Numele companiei se leagă de proiecte cu nume sonore pe piața imobiliară dintre care amintim proiectele de birouri și retail ale AFI Europe – AFI Palace Cotroceni, Ploiești, Brasov, AFI Park 1-5, Timpuri Noi – Vastint, proiectele rezidențiale precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima precum si baza militara din Deveselu.

Vezi email denyaforest.ro
Adresa
Timis, Str. Constructorilor nr. 42
Distribuie ansamblul