Garten Residenz

Prahova, Targsoru Vechi

Garten Residenz

Prahova, Targsoru Vechi

2021

case-vile

de la 178.308 €
de la 178.308 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Cel mai nou proiect Garten Residenz este un complex de case situat pe Centura de Vest a orașului Ploiești, sat Strejnicu comuna Târgșoru Vechi din judetul Prahova și numără un total de 72 de unități locative.

Ansamblul locativ Garten Residenz este proiectat în stilul unui cartier german de case individuale, ce au un regim de înălțime mic.

Ne-am propus încă din primele schițe și planuri să construim treptat. Acordăm fiecărei case în parte timpul și atenția necesară la detalii pentru a păstra standardele ridicate dorite. Pentru început, faza I numără un total de 10 case finalizate, faza II vizează un total de 27 unități aflate în construcție, iar faza III, cu ultimele 35 case, se va configura în viitorul apropiat.

Complexul este prevăzut un teren de sport și sunt amenajate locuri de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt proprii supraterane organizate în curtea personală. Ansamblul de locuințe Garten Residenz este permanent păzit 24 din 24 de ore, are instalat sistem cu videointerfon și sistem antiefracție, iar accesul în incinta complexului de locuințe se face printr-un punct de trecere cu porți și cu barieră de acces. Căile și drumurile către locuințele noi sunt asfaltate și iluminate.

În apropiere de complexul de locuințe sunt stații de transport în comun și circulă microbuze. De asemenea regasim centre comerciale precum West Mall și Ploiești Shopping City, dar și un supermarket Carrefour.

Curtea are imprejmuire exterioară cu gard cu soclu din beton și parte metalică. Terasă exterioară ceramică Marazzi. Pavaj interior curte Semmelrock. Gazon rulou cu sistem de irigație automatizat Hunter. Iluminat curte interioară Gewiss. Porți automatizate. Sistem antiefracție. Video interfon

Case - exterior - Locuintele au structură de beton armat, zidărie caramida Porotherm robust.

Acoperiș țiglă ceramică Tondach. Termoizolații la acoperiș cu vată minerală 20 cm

Termosistem fațade polistiren de 15 cm, bandouri decorative

Rulouri electrice exterioare încastrate în pereți Hella. Ferestre mansarde Velux Premium. Suprafețe vitrate mari cu tâmplărie Salamander Bluevolution 92, feronerie Sigenia, cu geam LowE, fono-absorbant

Ușă intrare casă Hormann. Ușă garaj Hormann

Vopsitorie fațadă texturată Caparol. Placări fațadă ceramică Marazzi

Case - interior

Pardoselile caselor sunt placate cu gresie și parchet, pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și sunt placați cu faianță, ușile interioare sunt celulare, ușa de la intrare este din PVC. Locuintele sunt dotate cu centrale termice proprii, Wiessmann iar sistemul de încălzire este cu instalații termice de la firma Uponor (conduse prin pardoseală). Casele au racordare la conducta de gaze naturale, sunt echipate cu detectori de gaz și cu contoare individuale pentru controlul consumului de gaze

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori paza
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 178.308 €
Dezvoltator

Seriozitatea şi performanţa echipei noastre poartă amprenta germană. Profesionalismul, atenţia la detalii, calitatea construcţiei accentuată prin lista generoasă de materiale folosite şi finisaje de cea mai bună calitate, transformă viitoarea dumneavoastră casă într-o garanţie a succesului.

Baupartner Group a fost fondat în anul 2006 în orașul Ploiești, dar activitatea acestora pe plan local datează încă de la jumătatea anilor ‘90. Baupartner este un grup de firme și furnizează servicii cu activitate pe piața din România în domenii: proiectare și design, construcții civile, elemente beton prefabricate, dezvoltare imobiliară și energie regenerabilă.

Portofoliul Baupartner se bucură de clienți prestigioși și proiecte cu impact puternic asupra întregii societăți: lucrări de construcție, amenajare, hale de producții, clădiri de birouri sau ansambluri rezidențiale.

Vezi email garten-residenz.ro
Adresa
Prahova, Aleea Livezilor, comuna Targsoru Vechi, satul Strejnicu
Distribuie ansamblul