Liberty Residential

Cluj, Cluj-Napoca

Liberty Residential

Cluj, Cluj-Napoca

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 109.800 €
pana la 126.300 €
109.800 € - 126.300 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Fabrica Libertatea a fost mereu un punct de reper al Clujului, un loc de întâlnire şi creaţie productivă. În urma unor renovări inteligente, fosta paltforma industrială a prins o nouă viaţă, Liberty Technology Park oferindu-ne şansa de a fi printre primii care remodelează această zonă a Clujului şi de a face primii paşi pentru a o transforma dintr-o zonă industrială într-un proiect rezidenţial unic cu două clădiri de apartamente, fiind o punte de legătură între moştenirea istorică şi viitor.

Ceea ce a fost cândva o platformă industrială îţi oferă oportunitatea de a locui într-un proiect modern, plin de verdeaţă, unde te poţi relaxa.

Arhitectura

Liberty Residential oferă toate facilităţile vieţii moderne urbane, într-o locaţie liniştită, cu o arhitectură peisagistică aleasă cu grijă şi parcuri în care să te relaxezi.

Alăturăm noul şi vechiul, găsind modalităţi de a crea un contrast elegant, cu linii clare care nu obosesc prin multitudinea de culori si forme arhitecturale excentrice.

Varietatea de apartamente sunt menite să primească familii care au nevoi şi dorinţe diferite: studentul tânăr care este nerăbdător să înceapă un nou capitol, milenialii ocupaţi, aflaţi la începutul carierei, dar şi familiile cu copii pentru care nevoia de spaţiu este esenţială. Cele două clădiri beneficiază de un parc generos, care oferă nu numai oportunitatea de a te bucura de elementele peisagistice atent alese, dar şi de intimitatea propriei case. Aleile largi, copacii şi arbuştii aleşi inteligent, locurile elegante de relaxare, vor transforma plimbarea ta prin parc într-o experienţă unică de fiecare dată.

Copii tăi vor avea libertatea de a se bucura de locul nostru de joacă, primitor şi vesel. Amplasarea acestuia într-o zonă mai degrabă protejată a fost gândită pentru a satisface nevoia copiilor de a se juca în voie, dar şi nevoia celorlalţi locatari de a se bucura de linişte.

Structura si constructie

Fundatie: Radier general

Structura de rezistenta: stalpi din beton armat si caramida portanta, plansee din beton armat tip dala

Pereti exteriori: zidarie 25 cm

Confort

Incalzire in pardoseala

1 incapere a centralei in subsol pentru ambele cladiri

Ferestre PVC cu 3 straturi de sticla

Usi de intrare in apartament de maxima securitate cu 10 puncte de inchidere

Cate doua lifturi de 1000 kg pentru fiecare scara

Facilitati

Unul dintre cele mai mari avantaje ale amplasarii in mijlocul unui proiect mixt este faptul ca toti locatarii vor beneficia de facilitatile existente deja in parc sau care vor fi adaugate ulterior. Pentru toti cei care lucreaza in Liberty Technology Park drumul de acasa pana la birou nu va fi decat o plimbare placuta prin parc, completata cu o cafea savuroasa cumparata de la una dintre cafenelele prietenoase de la parterul cladirii de birouri.

Sportul este o componenta importanta a vietii noastre, iar centrul fitness modern care va fi la doi pasi ne va ajuta sa ne bucuram de timpul nostru.

Amplasarea in cadrul parcului a unui centru medical Medicover dar si a bancomatelor si a locurilor dotate cu prize pentru masinile electrice te vor ajuta sa te bucuri de mai mult timp liber.

La finalizarea intregului proiect vom avea 5000 mp de retail si servicii, precum si o gradinita care va contribui la calitatea vietii tale in Liberty Residential.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior sala fitness parcare vizitatori gradinita bancomat
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Libertatea Vest Tram 5 min
Libertatea Est Tram 5 min
Libertatea Est 5 min
Gara Mică 13 min
Grupul Școlar CFR Est 13 min
Piața Gării Vechi 14 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 88.100 €
2 cam. min. 109.800 € max. 126.300 €
3 cam. min. 149.300 € max. 185.800 €
4 cam. min. 191.200 €
Dezvoltator

Grupul White Star Real Estate este prezent în Europa Centrală şi de Est de două decenii, fiind parte activă a industriei de dezvoltare şi management imobiliar în Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi România.

În ultimii 20 de ani am dezvoltat mai bine de 2,3 milioane mp în mai mult de 50 de proiecte de succes. White Star este prezent în România din 2006, având birourile într-un centru nou de business din zona de nord a Bucureştiului.

Vezi email www.liberty-residential.ro
Adresa
Cluj, Str. Garii nr. 21
In proximitate
scoala
supermarket
Distribuie ansamblul