Maurer Villas

Brasov, Brasov

Maurer Villas

Brasov, Brasov

2022

3 cam. 4 cam.

de la 115.900 €
pana la 171.000 €
115.900 € - 171.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Proiectul Maurer Villas este expresia imaginatiei si dorintelor clientilor nostri, pe care am ales sa-i intampinam cu un nou tip de cladiri, tranzitia de la cladirile clasice la blocurile in stil vila fiind una convenabila.

Maurer Villas este ansamblu rezidential de locuinte noi  situat in zona Tractorul, Brasov ce cuprinde: garsoniere, studiouri, apartamente 2 camere si apartamente 3 camere.

Maurer Villas este cel mai nou concept “acasă”, dezvoltat de către Maurer Imobiliare și localizat în cea mai dinamică zonă a orașului Brașov. Vilele cu 2 etaje și mansarda reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută să se bucure de intimidate și liniște atunci când ajung acasă.

Maurer Villas, un nou concept arhitectural

Un avantaj important al acestui proiect il reprezinta arhitectura cladirilor. Pentru nevoia de intimitate si dorinta de liniste, ne-am gandit la imobile de tip vila, mai joase decat blocurile clasice, de 2 etaje + mansarda.

Cladirile sunt gandite pentru a fi spatioase, elegante, in care visurile pot deveni realitate. Cei mici vor petrece timp de calitate in aer liber, iar copilaria lor va capata nuante de poveste.

Zona linistita, dar cu un urias potential turistic, este in mojlocul naturii si departe de poluarea fonica a orasului. Copiii reprezinta viitorul nostru, motiv pentru care am pregatit spatii de joaca, unde acestia pot lega prietenii, consumandu-si energia intr-un mod constructiv.

Indiferent de tipul de apartament pe care il cauti, arhitectii nostri au delimitat spatiile astfel incat sa mareasca posibilitatile tale de a decora. Fiecare membru al familiei are posibilitatea sa personalizeze, propria camera, dupa bunul plac.

Toate cladirile sunt dotate cu parcare subterana. Utilitatea unui autovehicul este incontestabila, insa la fel este si nevoia locului de parcare. Masina ta va fi in siguranta si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai unde sa o lasi, deoarece vei avea un loc doar al tau.

Locuinţele se vând în stadiu de proiect. 

Se predau complet finisate şi dispun de tâmplărie ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare, gresie şi faianţă de calitate, vopsea lavabilă, parchet laminat rezistent la trafic intens, instalaţii electrice, instalaţii termice, instalaţii sanitare, centrală termică pe gaz la fiecare apartament, contorizare separată a utilităţilor.

Finisaje exterior:

Tencuieli decorative cu termosisteme de 10 cm, pentru caldura casei tale. Balcoane protejate cu balustrade din aluminiu, compozit si placate cu gresie antiderapanta, pentru siguranta familiei. Structura separatoare dintre apartamente realizată din cărămidă de 30 cm, pentru intimitatea de care ai nevoie. Zidaria exterioară din cărămidă termobloc de 30 cm, pentru vise linistite. Pereți interiori din cărămidă termobloc de 30 cm, respectiv 12,5 cm, pentru confortul tuturor. Terasele sub care se afla incaperi inchise, vor fi prevazute cu un pachet termoizolant -polistiren si izolatii bituminoase.

Finisaje interior

Inaltimea apartamentelor de minim 2,55 metri. Pe balcon, gresie antiderapanta rezistenta la temperaturi scazute, pentru ceaiul de noiembrie. In camere, parchet cu o grosime de 10 mm – culorile și texturile la alegerea ta, ca sa revii acasa cu placere. Ceas de apa cu autocitire și radiofrecventa. Faianta si gresia la alegere, pentru a scoate la iveala latura ta artistica. Usa de intrare in apartament si cele din interior - import Germania, marca Jeld-Wen, cu izolatie fonica 27 decibeli. Grupurile sanitare si bucatariile sunt acoperite cu gresie portenalata, fabricata in Italia/Spania. Glafurile ferestrelor sunt realizate din piatra naturala de calcar, prevazute cu bizot.

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Ioan Popasu 3 min
13 Decembrie 5 min
Ioan Ursu 8 min
Coresi 10 min
Tip locuinte si preturi
3 cam. min. 115.900 € max. 171.000 €
4 cam. min. 138.700 € max. 179.600 €
Dezvoltator

Maurer Villas este cel mai nou concept “acasă”, dezvoltat de către Maurer Imobiliare și localizat în cea mai dinamică zonă a orașului Brașov.

Vezi email www.maurerimobiliare.ro/maurer-villas
Adresa
Brasov, Str. Emanoil Bernfeld, cartier Tractorul
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul