Nord One

Timis, Timisoara

Nord One

Timis, Timisoara

2022

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 137.000 €
pana la 141.212 €
137.000 € - 141.212 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Nord One înseamnă un stil de viață superior, ultracentral, cu accent pe spațiu și confort. Poziționat la 150 m de Parcul Botanic și 500 m de Iulius Town, Nord One este situat pe Calea Aradului Nr. 1, aproape de tot ce contează pentru un stil de viață conectat, în care scapi de grija traficului și câștigi timp prețios pentru tine și ai tăi. Ești la câțiva pași de Iulius Town, Piața Unirii, Parcul Botanic, supermarket-uri, săli de fitness, școli și grădinițe.

Redefinim stilul de viaţă ultracentral şi punem accent pe timp şi confort. Materiale şi finisaje premium, suprafeţe vitrate mari, compartimentări bine gândite, toate au fost atent selectate şi proiectate pentru un stil de viaţă superior. Nord One este gândit pentru maximum de eficiență și ergonomie.

Pentru că Nord One înseamnă o investiție pe termen lung, selecția materialelor și finisajele au fost gândite să treacă testul timpului și să îți ofere stilul de viață pe care îl meriți.

Dotari si finisaje: placi ceramice, parchet, ferestre, sanitare, incalzire centralizata, panouri solare, smart home, proiect design inclus.

Loc de joaca:  În spatele blocului, ferit de trafic și agitație, împrejmuit cu garduleț, locul de joacă de la Nord One e raiul celor mici.

Spatii comune: Cu suprafețe mari și un design cu personalitate, spațiile comune sunt un plus de confort pentru comunitatea Nord One.

Finisaje premium: Atent selectate pentru durabilitate, confort și o investiție sigură.

Smart Home: Eficiență energetică, economie și confort sporit.

Prin intermediul energiei verde și a monitorizării consumului cu ajutorul sistemului smart, poți face economii semnificative la factura de energie termică.

Panouri Solare: Asigură încălzirea apei pe timpul verii fără niciun cost pentru rezidenții Nord One.

Smart Home: Sistemul smart te ajută la eficientizarea consumului de energie prin intermediul aplicației.

Concierge: La dispoziția ta, pentru un stil de viață superior.

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Piața Consiliul Europei 5 min
Gheorghe Lazăr 8 min
Mărăști 9 min
Piața 700 11 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 137.000 € max. 141.212 €
3 cam. min. 141.212 € max. 263.039 €
4 cam. min. 378.836 €
Dezvoltator

Albedra Residential SA – parte a grupului Alber Holding, cu proiecte imobiliare în Timişoara, Arad, Oradea, Braşov şi Cluj, s-a specializat din 2003 în dezvoltarea, coordonarea şi implementarea proiectelor imobiliare de anvergură.

Vezi email nord-one.ro
Adresa
Timis, Calea Aradului, Nr. 1
Distribuie ansamblul