OBA Different by Luxury - OBA Lake m17

Constanta, Constanta

OBA Different by Luxury - OBA Lake m17

Constanta, Constanta

2023

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 46.940 €
pana la 84.762 €
46.940 € - 84.762 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

OBA different by luxury propune spre vânzare noul proiect rezidenţial OBA Lake situat într-una dintre zonele în plină dezvoltare ale staţiunii Mamaia. Fie că este o investiţie sau o reşedinţă permanentă, O.B.A Lake este un complex unic, rafinat şi elegant în zona de nord a staţiunii Mamaia care îţi oferă linişte, confort şi relaxare cu o privelişte panoramică superbă. Împreună cu Mobexpert Constanţa, visele tale devin realitate oferindu-ţi servicii şi beneficii multiple.

Proiectul M17 marca OBA different by luxury vă întâmpină într-o lume în care frumusețea captivantă a lacului și împrejurimilor, îmbinate cu luxul, creează cele mai frumoase experiențe de viață!

Fiecare apartament este proiectat cu grijă, pentru a utiliza în mod optim spațiul și a vă oferi locuințe deschise, îmbunătățite cu ferestre mari și multă lumină naturală. Imobilele dispun de balcoane generoase concepute special pentru a profita de vederile excepționale ale apusului de soare liniștit si de frumusețea naturală a zonei.

Construit cu un regim de înălțime de P+5, prezentând un design exterior unic și o localizare excelentă, unde în imediata apropiere aveți acces la toate zonele de interes: plajă, centre spa, restaurante și cafenele, magazine și cluburi, proiectul nostru vă pune la dispoziție 40 de apartamente cu 2 și 3 camere finisate rafinat cu suprafețe ample cuprinse între 61,65 mp și 88,44 mp.

Construcție și finisaje premium

Fatadă ventilată

Marmură granit

Plăci ceramice

Tavane extensibile lucioase

Centrală termică

Încălzire pardoseală

Băi cu marmură

Aer condiționat

Spații verzi

Spații comune cu granit

Stație de încărcat auto electrică

Parcare cu barieră de acces

Prin simplitatea aspectului, arhitectura interioară îndeplineşte un rol determinant, caracteristicile puternice de design şi finisajele de lux din marmură şi granit oferă un caracter unic apartamentelor, iar texturile şi tonurile evidenţiate într-o paletă neutră permit personalizarea în spaţiu.

Întreg ansamblul este conceput pentru a crea un sentiment de comunitate şi a transforma zona într-un spaţiu de locuit vibrant.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 46.940 € max. 84.762 €
2 cam. min. 62.526 € max. 118.442 €
3 cam. min. 87.210 € max. 123.852 €
Dezvoltator

OBA DIFFERENT BY LUXURY

Pasiunea pentru un design unic, diferit şi de calitate au dat naştere conceptului inovator OBA different by luxury. Suntem o echipă tânără de specialişti ambiţioşi şi plini de entuziasm, cotaţi ca fiind unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor.

Scopul nostru este de a ne diferenţia prin calitate, atentie la detalii şi multiplele beneficii oferite clienţilor noştri!

La OBA different by luxury calitatea are prioritate: de la alegerea locaţiei, a soluţiilor tehnice de ultima generaţie până la grija deosebită acordată alegerii materialelor pe care le folosim. Propunem spre vanzare studio-uri, apartamente cu două şi trei camere, precum şi penthouse-uri care redau noţiunea de spaţiu generos şi materiale de înaltă calitate, dând naştere unui sentiment de privilegiu şi încântare. Din combinaţia materialelor de înaltă calitate şi locaţia exclusivistă au rezultat cele mai cosmopolite şi selecte apartamente din nordul staţiunii Mamaia.

Vezi email www.obadifferentbyluxury.ro
Adresa
Constanta, Strada M17, Mamaia Sat
Distribuie ansamblul