H Pipera Lake

Ilfov, Voluntari

H Pipera Lake

Ilfov, Voluntari

2021

2 cam. 3 cam.

de la 89.383 €
de la 89.383 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Pipera Lake este cel mai amplu proiect rezidențial marca Hagag Development Europe. Acesta este amplasat în proximitatea mall-ului Promenada, cu acces facil către centru, având toate facilitățile unui stil de viață urban și modern. Aproape de școli, de birouri și spații comerciale, HAGAG oferă apartamente de vânzare Pipera, punând totodată bazele unei comunități bogate în experiențe, cu standarde excepționale.

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori paza
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii metrou
Pipera 33 min
Statii STB
Ferma Roșia 6 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 89.383 €
3 cam. min. 116.883 €
Dezvoltator

 Hagag Development Europe este deținătorul, dezvoltatorul și managerul unora dintre cele mai exclusiviste proiecte de pe piața imobiliară din București. Suntem specializați în dezvoltarea acelor proiecte ce depășesc cele mai exigente așteptări și care aduc o valoare în plus pe segmentul de real estate.Viziunea companiei iese în evidență prin standardele înalte pentru calitate, design-ul aparte și meticulozitatea asupra detaliilor, în fiecare dintre proiectele noastre. Construim pentru viitor, dar de asemenea ne-am propus să onoram și istoria. De aceea, câteva dintre proiectele noastre spectaculoase sunt reprezentate de clădiri istorice pe care le reabilităm cu dedicare și atenție. Procesul de a readuce clădirile istorice la adevărata lor valoare, poate fi foarte complex, dar rezultatele se ridică întotdeauna la măsura așteptărilor.

Hagag Development Europe a introdus o viziune curajoasă în piața de real estate, proiectând clădirile viitorului, onorând patrimoniul istoric, și, în același timp, luând în considerare trendurile moderne. În portofoliul nostru o să găsești proiecte unice - de la clădiri istorice, la proiecte de lux si high-end cu concepte smart-home integrate, cât și gated community, concierge 24/7, cât și clădiri de birouri remarcabile

Vezi email www.pipera-lake.ro
Adresa
Ilfov, Bd. Pipera, Nr 1
In proximitate
supermarket 15 min
scoala 30 min
Distribuie ansamblul