Roca Villas

Iasi, Miroslava

Roca Villas

Iasi, Miroslava

2022

case-vile

de la 189.500 €
pana la 250.000 €
189.500 € - 250.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Roca Villas este un proiect de anvergură construit în cea mai dezvoltată regiune din Estul tării - în Miroslava. Prima fază a proiectului a început în urma cu 3 ani sub brandul ZOOM Residence. În această primă fază s-au construit cu responsabilitate şi materiale premium, 23 de unităţi locative, predate integral până în anul 2020.

Faza 2 a proiectului vine cu un concept unic, mult upgradat comparativ cu prima fază, având focusul în principal pe construcţia de case individuale şi cuprinde 17 case individuale şi 2 duplexuri (4 unităţi locative). La nivel de noutăţi aduse în faza II a proiectului, sub denumirea de Roca Villas, facem referire la design-ul modern, nemaiîntâlnit pe piaţa imobiliară, cu finisaje ultra premium ce asigură familiilor un trai de lux cu absolut toate cele necesare în vecinătatea complexului.

Ansamblul beneficiază de o poziţionare cheie, în imediata apropiere a proiectului Family Market care se dezvoltă în Miroslava, un mall cu magazine, cafenele, promenade, un fel de Palas, dar chiar lângă tine. În acestă faza a proiectului sunt în lucru 15 unităţi locative din cele 21.

Termene de predare
- primele unităţi au termen de finalizare până la 30.04.2022
- finalizarea fazei în întregime este prevăzută până la data de 31.12.2022

In faza 3 a proiectului, începem construirea locului de joacă pentru copii, un parc cu o suprafaţă generoasă accesibil, doar pentru locuitorii cartierului. Aici, copilul tău se poate juca în siguranţă în apropierea locuinţei. Tot în această fază a proiectului care va începe în prima parte a anului 2022, vor fi construite 16 case individuale şi 6 duplexuri (12 unităţi locative) ce vor asigura proprietarilor un trai de LUX în cea mai bogată comuna din ţară - Miroslava.

Amplasare
Complexul de vile Roca Villas beneficiază de un amplasament cheie, la doar 5 minute de benzinăria OMV Nicolina şi la doar 10 minute de Palas Mall. În plus, accesul se face cu uşurintă pe două căi.

Finisaje
Casele din complex sunt construite după standarde occidentale cu materiale premium ce asigură fiabilitatea construcţiei în timp: cărămidă portantă Brikstone, ţiglă Creaton, vată premium de 10 cm marca Rockwool, tâmplărie Salamander, decorativă premium Baumit.

Designul modern, unic pe piaţa imobiliară şi finisajele de top alese cu responsabilitate precum: şemineu pe lemne cu coş de furn pentru evacuare marca Schiedel, bideu îngropat, dedurizator apă, supraveghere video, încălzire prin pardoseală, aer condiţionat, instalaţie electrică Schneider, predispunere rezervor îngropat în perete şi multe alte facilitaţi ce îţi asigură un trai de LUX.

Case spatioase
Casele din cadrul complexului individuale şi duplex răspund în totalitate cerinţelor de spaţiu şi compartimentare ale clienţilor, oferind confort şi intimitate graţie compartimentării avantajoase. Încăperile din cadrul vilelor sunt luminoase, cu camere generoase, terasă exterioară, zonă de depozitare, zonă de luat masa şi curte spaţioasă.

Spatii amenajate pentru copii
Siguranţa şi confortul copiilor le-am tratat încă de la începutul proiectului cu seriozitate şi este o prioritate pentru noi. Astfel că, în cadrul complexului, copiii tăi se vor putea juca în siguranţă pentru că am avut în vedere construirea unui loc doar pentru ei, un parc de joacă desfăşurat pe o suprafaţă generoasă în interiorul cartierului cu acces doar pentru proprietarii caselor Roca Villas.

Facilitati
loc de joaca spatii verzi
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 189.500 € max. 250.000 €
Dezvoltator

Îndeplinim toate standardele de siguranţă în construcţii şi oferim siguranţa unui parteneriat de încredere. Prima fază a proiectului cunoscută sub brandul ZOOM Residence vine ca o confirmare a standardului de calitate după care ne ghidam în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm.

Vezi email rocavillas.ro
Adresa
Iasi, Strada Viilor 14
In proximitate
supermarket
restaurant
spital
Distribuie ansamblul