RYA Lago

Constanta, Constanta

RYA Lago

Constanta, Constanta

2022

case-vile

de la 195.000 €
pana la 330.000 €
195.000 € - 330.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

RYA Lago este un ansamblu rezidențial unitar de 9 vile (3 locuinţe înșiruite + alte 5 locuinţe înşiruite + 1 locuinţă individuală) situat într-o zonă rezidenţială în Mamaia Sat, pe strada M20, cu ieșire directă la lacul Siutghiol, pe un lot cu o suprafaţă de 2.807 mp, cu acces de pe o stradă asfaltată.

Complexul nostru deţine 3 tipuri de case cu preţuri începând de la 195.000 euro + tva. Casele îndeplinesc cele mai înalte standarde ale esteticii, precum și standarde de confort și calitate a vieții.

Concentrat pe arhitectură bună, complexul RYA Lago vinde și valoarea adăugată a arhitecturii, fiind un ansamblu discret, cu o imagine coerentă, construcții solide în armonie cu natura.

Nu numai datorită locației minunate, ci și datorită facilităților de primă clasă, aceste imobile reprezintă o oportunitate excelentă pentru investitorii în imobiliare.

O experiență exclusivă de viață, intimitate, siguranță, securitate și facilități suplimentare, respect pentru viața privată a locatarilor, astfel încât gardurile asigură confidențialitatea necesară.

Casele sunt dispuse pe 2 niveluri: parter şi etaj, cu o suprafață construită cuprinsă între 154.25mp şi 205.5mp – şi vor fi oferite la cheie cu toate finisajele interioare şi exterioare, placările şi instalaţii (electrice, sanitare, termic, drenaje exterioare) realizate integral.

Facilitati:

Locatie idilica: Pe malul lacului, la 5 min de mers cu maşina până la plajă sau până la cluburile din Nordul Staţiunii Mamaia.

Sistem locuinţe inteligente.

Sistem de încălzire în pardoseală.

Un loc parcare garantat pentru fiecare casă.

Fiecare casă dispune de un sistem de irigare a gazonului.

Interfon video.

Băile sunt dotate cu finisaje interioare de la branduri de renume internațional.

Terasa placată cu ceramică.

Gazon mini-terase verzi între case.

Fiecare casă dispune de o grădină proprie.

Finisaje de calitate

Începând cu structură de rezistenţă, până la finisajele finale şi dotările standard incluse în ofertă-garantăm o bună execuţie cu materiale de calitate şi bine puse în manoperă.

Interior

Casele vor avea pereții interiori vopsiți în alb, placările de pardoseală (parchet triplustratificat în dormitoare, placaje ceramice în living, hol, bucătărie şi băi) montate, prizele şi întrerupătoarele montate, fără spoturi/lămpi – doar cu alimentările aduse în tavan, mobilier de baie, obiecte sanitare (lavoar și vas wc, duș/cadă), baterii de baie, uşi interioare, pre-echipare smart home, pre-echipare aer condiționat, pre-echipare aspirator central, centrală termică montată şi încălzire în pardoseală.

Exterior

La exterior, vor dispune de finisaje exterioare la cheie cu pereți cu mix din vopsea decorativă și plăci ceramice, luminile ambientale montate, curțile/grădinile interioare separate de gard, montaj rulouri gazon şi peisagistică, alee şi parcare amenajate şi funcţionale, poartă acces automatizată/barieră.

Parcare

Complexul rezidenţial dispune de 13 locuri de parcare, câte 1 loc garantat pentru fiecare casă. Parcarea se află în curtea interioară, securizată cu o poartă/barieră la intrare şi iluminată integral pe toată perioada nopţii.

Grădină

Fiecare casă dispune de o grădină proprie care poate fi şi un loc ideal pentru barbeque, un loc de luat masa pe terasă sau loc pentru a te relaxa în timpul liber.

Facilitati
acces securizat spatii verzi
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 195.000 € max. 330.000 €
Dezvoltator

Bauform Projekt

Pentru acest proiect s-au asociat trei parteneri cu experienţă în domeniul construcţiilor respectiv amenajărilor interioare, care şi-au imaginat cel mai frumos scenariu de locuire pentru oameni cu aşteptări şi nevoi diverse şi pentru folosinţe variate.

Fiecare casă pe care o construim pentru tine este proiectată ca şi cum ar fi pentru noi înşine. Vrem să recunoaştem corect dorinţele şi cerinţele tale şi să le implementăm în mod fiabil până la cel mai mic detaliu. Acest principiu este baza muncii noastre.

Vezi email ryalago.ro
Adresa
Constanta, Str. M20 nr. 41A, Mamaia Sat
Distribuie ansamblul