Steaua de Mare Nord 2

Constanta, Eforie

Steaua de Mare Nord 2

Constanta, Eforie

2022

1 cam. 2 cam.

de la 43.000 €
pana la 47.700 €
43.000 € - 47.700 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblul locativ „Steaua de Mare Nord 2” se află amplasat în zona de sud a orașului Constanța pe str. Marinarilor, 8, zona Eforie Nord și are acces direct din DN39A. Amplasarea este foarte confortabilă - la doar o distanță care poate fi parcursă până la plajă în doar 5 minute.

Structura ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Steaua de Mare Nord 2” este așezat pe un teren cu suprafața de 20 000 mp și este format din 10 blocuri locative, care dispun de un regim diferit de înălțime: cu 2, 3 și cu 6 etaje. Pentru fiecare bloc de apartamente este presupusă câte o parcare și pentru fiecare apartament este prevăzut gratuit câte un loc de parcare.

Blocurile locative sunt construite din materiale de construcții de cea mai înaltă calitate și dispun de ferestre cu profil PVC și geam Echoterm.

În curtea Complexului locativ sunt amenajate foarte multe spații verzi și locuri de joacă pentru copilași.

Locuințe, finisaje și dotări

Ansamblul rezidențial „Steaua de Mare Nord 2” dispune de garsoniere, apartamente cu două camere și open-space-uri, care însumează un număr total de 450 de unități locative.

Garsonierele sunt oferite spre vânzare cu suprafața construită de la 39 mp până la 45 mp, iar cu suprafața de la 51 mp până la 64 mp sunt proiectate locuințele cu 2 camere. La intrare sunt instalate uși din metal iar ușile instalate interioare sunt din lemn. Pereții din interiorul apartamentelor sunt clădiți din blocuri de BCA și sunt tencuiți calitativ, precum și toate locuințele sunt finisate cu placaje cu gresie, faianță și parchet.

Fiecare apartament este încălzit prin sistemul de încălzire prin pardosea cu centrală termică proprie.

Este racordate la toate rețelele de utilități și fiecare apartament are trase până la poziții țeava de gaze naturale, este curent electric, conectare la rețeaua de apă, canalizare și cablaj pentru TV și internet.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 43.000 € max. 47.700 €
2 cam. min. 56.900 € max. 110.400 €
Dezvoltator

Proiectul nostru de dezvoltare are la baza ideea crearii unei comunitati care sa se bucure de confortul unui nou cartier. Construim imobile inca din anul 2007

Vezi email
Adresa
Constanta, str. Marinarilor, 8, zona Eforie Nord
Distribuie ansamblul