Tomis Villa Grand Resort

Constanta, Constanta

Tomis Villa Grand Resort

Constanta, Constanta

2023

1 cam. 2 cam.

de la 77.390 €
de la 77.390 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” se află amplasat pe malul Mării Negre, într-o zonă căutată din localitatea Mamaia-Sat și locuințele noi se găsesc poziționate pa strada 8J5H-+4J, în zona Mamaia Nord, județul Constanța. Blocurile rezidențiale sunt dezvoltate chiar pe prima linie a plajei - până la mare sunt de parcurs doar câțiva pași și de la complexul locativ este deschidere directă către zona de Promenadă din Mamaia Nord. În proximitatea locuințelor noi sunt magazine, cafenele, restaurante, vile, hoteluri, pensiuni și camping-uri, la 750 de metri funcționează supermarketul LIDL și nu departe se află farmacie.

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Grand Resort” este o comunitate locativă exclusivistă și relaxantă concepută să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Ansamblul rezidențial este compus din trei corpuri de imobil, ce au un regim de înălțime cu parter și 12 etaje, ce sunt poziționate sofisticat și formează un cartier de tip închis, în mijlocul căruia sunt prevăzute multiple piscine, zone de resort, spații verzi plantate cu arbori și copaci decorativi, terase, restaurante și multe alte facilități de relaxare. Dominantă în complex este culoarea albă, care ideal se combină cu valurile Mării Negre, de parcă ar fi o perlă atent poziționată pe plajă.

Imobilele sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele europene în vigoare și la realizarea blocurilor locative sunt folosite materiale de construcții de înaltă calitate și cele mai performante tehnologii. La dispoziția rezidenților în incinta acestei oaze de relaxare sunt oferite următoarele facilități: plaja este privată, sunt două piscine pentru copilași, două piscine lungi (de 50 de metri), două infinity pool, este amenajată o zonă SPA & Wellness și Jacuzzi, este prevăzut un supermarket și o mare diversitate de zone comerciale și aproximativ 12 restaurante și cafenele. Pentru cei mai mici locatari din acest complex locativ sunt organizate în siguranță locuri de joacă cu echipamente moderne și sunt amenajate două parcuri cu plante tropicale. Complexul locativ dispune de parcare privată și păzită.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi sala fitness parcare vizitatori paza supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 77.390 €
2 cam. min. 107.400 € max. 108.600 €
Dezvoltator

Tomis Villa reprezintă un brand rezidenţial care promovează calitatea şi profesionalismul în construcţii. Marca Tomis Villa reuneşte sub un singur concept zeci de imobile dezvoltate în Constanţa şi Mamaia Nord.

Mai mult decât ansambluri rezidenţiale, Tomis Villa creează comunităţi în care accentul se pune pe nevoile de siguranţă şi confort ale locuitorilor.

Povestea noastră începe odată cu construcţia primului imobil din complexul Tomis Villa Constanţa, unul dintre cele mai cunoscute cartiere nou dezvoltate ale oraşului. Descrisă că fiind o comunitate aparte, care se remarcă prin arhitectură diferită a blocurilor, complexul Tomis Villa Constanţa înglobează 22 de imobile.

Vezi email tomisvilla.ro/grand-resort.html
Adresa
Constanta, Promenada, Mamaia Nord
In proximitate
supermarket
restaurant
Distribuie ansamblul