Urbano Panoramic

Cluj, Cluj-Napoca

Urbano Panoramic

Cluj, Cluj-Napoca

2022

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 69.063 €
pana la 73.258 €
69.063 € - 73.258 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Urbano Panoramic este noul ansamblu rezidențial dezvoltat de Urbano Homes în proximitatea pădurii din zona Răzoare, ce oferă panorame spectaculoase asupra orașului.

Ansamblul Urbano Panoramic este casa perfectă pentru familiile în căutare de spațiu, natură și liniște. Toate zonele verzi și funcțiunile sunt centrate pe nevoile familiilor și a celor mici, fie ei copii sau prieteni blănoși. Fiecare spațiu verde este gândit și amenajat astfel încât să se integreze perfect în cadrul natural oferit de împrejurări și să crească nivelul de calitate a vieții locatarilor. 

Facilitati ansamblu

4 blocuri cu regim mic de înălțime dezvoltate în 3 faze.

218 apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Terase generoase cu suprafețe de până la 250 mp.

Suprafață totală teren: 4500mp spatii verzi și locuri de joacă.

2 minute până la Vivo Mall

Spații comune dedicate pentru grădiniță și funcțiuni

15 minute până în centru

Exterioarele dispun de sistem de iluminat al clădirii cu LED. Ansamblul beneficiază de 1500 mp de spații verzi şi alei de promenadă cu vegetație matură și zonă de joacă pentru copii. Zona de evacuare a deșeurilor și punctul gospdăresc sunt îngropate.

Parcari

Număr total locuri de parcare (corp C1): 57 (locatari) + 6 (vizitatori), dispuse astfel: 37 (demisol 1 și demisol 2), 20 (exterior - în prelungirea parcării de la nivelul demisol 2), 6 (exterior - de-a lungul străzii Prof.dr. Vălean Mărgineanu).

Casa scarii

Finisarea spațiilor comune se va realiza cu pardoseală ceramică cu clasa de aderență ridicată. Ușa de intrare în clădire este realizată din tâmplărie de aluminiu de înaltă calitate. Controlul accesului în clădire se face prin videointerfonie. Blocul dispune de un ascensor KONE cu capacitate de 8 persoane.

Fundatie si structura

Fundații tip radier general iar structura de rezistență este realizată din cadre, diafragme si pereti structurali de beton armat cu plăci dală. Acoperișul de tip terasă va avea în componență: termoizolație cu caracteristici superioare de 20cm și un sistem de hidroizolare membrană Schluter Ditra 25. Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă de 24/25 cm grosime cu termoizolație de 10 cm, realizată din polistiren EPS 80 cm, vată minerală bazaltică şi un sistem de tencuieli decorative siliconice de la Caparol. Pereții interiori ce delimitează apartamentele pe nivel sunt realizați din cărămidă de 24/25cm grosime, având un grad ridicat de fonoizolare.

Tamplarie

Ușile de intrare în apartament MACO au următoarele specificaţii: antiefracție, izolație fonică 34 dB, feronerie balamale, prag și sistem de închidere din inox. Tâmplăria exterioară PVC cu 7 camere și sticlă tripan.

Finisaje interioare

Pardoseală interioară apartament la stadiul semifinisat – șapă turnată. Pereți interiori apartament: tencuială mecanizată BAUMIT;

Balcoane si terase

Finisarea balcoanelor este realizată cu pardoseală ceramică antiderapantă cu plăci de dimensiuni mari. Balustradele sunt de sticlă.

Instalatii sanitare

Coloane canalizare menajera din pvc. Coloanele de canalizare pluvială sunt cu montaj la exterior în balcon, evitând astfel riscul de a se produce inundații/infiltrații în casă și sunt ambientate pentru un aspect modern. Casa scării este echipată cu coloană de stingere incendiu cu hidranți + coloane uscate.

Instalatii termice

Sistem de încălzire în pardoseală comandat individual pe fiecare apartament. 3 Centrale termice, DE DIETRICH în condensație deservesc încălzirea în pardoseală și apa caldă. Contorizarea se va realiza prin contorare termice pentru fiecare apartament. Termostat wireless programabil.

Instalatii electrice

Tablouri electrice Schneider/LEGRAND. Toate circuitele electrice sunt executate cu cablu CYY-F. Apartamentele dispun de sistem videointerfonie. Fibra optică este trasă până la intrarea în apartamente.

Instalatii ventilare

Coloanele de ventilație din băi sunt echipate cu ventilator cu clapetă de sens și temporizator în baie. Casele de scară și lifturile au aport de aer proaspăt și instalații de presurizare în caz de incendiu.

Instalatii subsol

Subsolurile dispun de instalații iluminat full LED şi senzori mișcare, iluminat de siguranță, instalații detecție incendiu, instalații stingere incendiu cu sprinklere, drencere și hidranți, instalații desfumare în caz de incendiu, instalații presurizare casa scării subsol în caz de incendiu și instalație detecție.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 69.063 € max. 73.258 €
3 cam. min. 90.721 € max. 99.164 €
4 cam. min. 247.219 €
Dezvoltator

Urbano Homes - Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de real estate, preocuparea noastră continuă a fost intotdeauna aceea de a dezvolta proiecte de calitate, cu dotări și facilități care să aducă un plus de valoare în viața celor care le locuiesc.

Resursele noastre tehnice, intelectuale și organizatorice ne permit nu numai să proiectăm și să construim obiecte de orice complexitate, ci și să asigurăm o supraveghere și control tehnic în toate etapele de realizare a proiectului. Oferim decizii de management inovatoare și eficiente și suntem gata să le implementăm în proiecte complexe și de anvergură.

Vezi email www.urbanohomes.ro/proiect/urbano-panoramic
Adresa
Cluj, Str. Prof. Dr. Valean Margineanu
Distribuie ansamblul