Vivalia Grand

Timis, Timisoara

Vivalia Grand

Timis, Timisoara

2022

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 71.190 €
pana la 90.030 €
71.190 € - 90.030 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Vivalia Grand, un nou proiect intr-o locatie centrala, zona Tipografilor care da valoare viitorului tau apartament. Dezvoltam aici un concept inovativ, urban, dedicat noii generatii de tineri si familii.

Punctele de interes major din Timișoara sunt toate la doar câteva minute: Iulius Mall și Iulius Garden, Piața Unirii, centru, Facultatea de Medicină, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, școli (gen. 16 și gen. 21) și grădinițe. Ștrandul UMT Thermal Spa, Piața Badea Cârțan și supermarketul Kaufland se află și acestea în imediată apropiere.

Rezidentii Vivalia au de acum propriul lor parc privat cu loc de joaca, aparate de fitness exterior si spasii verzi generoase.

Toate apartamentele beneficiaza de locuri de parcare supraterane sau subterane.

Dotari & finisaje

Apartamentele Vivalia sunt complet finisate, personalizate cu materiale premium, dupa preferintele tale si beneficiaza de trei concepte de design interior contemporan, scandinav si modern. Mai mult de atat, am ales sa punem mai presus de orice confortul tau si pentru aceasta, fiecare apartament este dotat cu incalzire in pardoseala Rehau si sistem SMART de protectie, in caz de incendiu, inundatie sau furt.

Confort la superlativ

Finisaje interioare de calitate superioară, încălzire în pardoseală, uși interioare Porta Doors, obiecte sanitare Kludi / Kolo, parchet premium, gresie și faianță Ceramic Mariner.

Sistem de protecție smart al casei controlabil de la distanță: climă, senzorii de protecție sau sistemul de control al temperaturii

Spatiu verde de 1.200 mp, prevăzut cu loc de joacă pentru copii, aparate de fitness exterior, spații de socializare și relaxare.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii STB
Poliția Jud. Timiș 5 min
Baader 5 min
Piața Badea Cârțan 7 min
Telegrafului 8 min
Gara Timișoara Est 9 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 71.190 € max. 90.030 €
2 cam. min. 105.070 € max. 110.293 €
3 cam. min. 128.571 €
Dezvoltator

Vivalia

Construim şi dezvoltăm proiecte rezidenţiale din 2014, fiind parte a Alber Holding, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din centrul şi vestul ţării.

În aceşti ani am construit şi vândut peste 450 de apartamente şi spaţii comerciale - în Arad şi Timişoara - apartamente bine construite, cu design şi stil contemporan.

Atenţia deosebită la detalii, materialele de ultima generaţie şi grijă faţă de toate proiectele noastre, ne-au condus să livrăm apartamente superioare, finisate premium, reper pentru generaţii la rând.

Vezi email www.vivalia.ro
Adresa
Timis, Str. Zimbrului
Distribuie ansamblul