sausau

Harta Adauga

Filtru carbune activ CLACK 50 litri

2.850 Lei

Vezi pagina: TopWater.ro
Harau, 07 ian, 22:10

Descriere anunt

Filtru autocuratare 50 litri carbune activ , debit nominal 1,5-2 mc/h.

Durata medie de viata a mediului filtrant : 2 ani (in conditii normale de functionare).

Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar

Sursa de alimentare : 220V,50Hz

Temperatura ambient : 5 -35°C

Instalare in loc ferit de umezeala si de inghet. Este necesara conectarea deferizatorului la o scurgere care sa nu depaseasca inaltimea acestuia. Filtrul cu carbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fara a trebui demontat tot sistemul.

Valva de comanda este de tip volumetric, ea masoara volumul de apa care trece prin sistem astfel incat Filtrul va intra in regenerare in momentul in care atinge volumul de apa stabilit sa treaca prin sistem.

Volumul de apa tratata care poate trece prin Filtrul cu carbune activ se stabileste in functie de calitatea apei pe baza unui buletin de analiza si cantitatea de mediu filtrant din tanc.

Regenerare

Fazele regenerarii acestei statii de filtrare se succed dupa cum urmeaza: Spalarea inversa: in timpul acestei faze, apa strabate coloana de jos in sus, antrenand partile solide depuse in straturile patului de rasini in timpul functionarii.

Apa necesara spalarii inverse este evacuata prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura faza in care apa strabate coloana de jos in sus Spalare rapida: este faza in care rezidurile de sare sunt eliminate; la sfarsitul acestei faze coloana cu rasini este gata pentru a incepe un nou ciclu de functionare.

Vezi telefon
comenzi@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat