sausau

Harta Adauga

Muta-te in apartament cu parcare, la confluenta de cartiere Prelungirea Ghencea

400 €

Bucuresti, 13 aug, 12:17

Descriere anunt

Zona: Prelungirea Ghencea - Drumul Taberei (Prel. Ghencea 91F), sector 6

Pret: 395 EUR/luna

Etaj: P/6

Numar camere: 2

Confort: Lux

Compartimentare: semidecomandat

Suprafata desfasurata: 73,60 mp

Anul constructiei: 2012

Facilitati

- complex rezidential situat la confluenta de cartiere

- acces cu bariera

- mijloace de transport in comun, inclusiv viitor metrou Valea Ialomitei si Raul Doamnei

- loc propriu de parcare

- apartament aflat la prima inchiriere

- vecinatati: Mega Image, Valea Oltului, Lidl, Kaufland

Se spune ca bucataria este inima unei case. Iar daca va intrebati de ce afirm asta inaintea oricaror alte aspecte ale frumosului apartament pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza, explicatia este simpla: pentru ca imi place sa gatesc si cu greu m-am desprins de elementele din dotare si decorationale de aici.

Dar... nu ma luati in seama, asta este hobby-ul meu! Totusi, hai sa o luam pas cu pas.

Cand ne gandim la propriul confort, ne punem pe noi insine in situatia de a simti atmosfera calda a unei locuinte imbietoare, acolo unde o familie isi petrece timpul liber, neingradita de problemele cotidiene si aglomeratia orasului. Un strigat de bucurie al copilului, o cina placuta, relaxarea din canapeaua comoda sau un weekend agreabil cu prietenii sunt doar cateva imagini ale unei case primitoare si obsesiv de confortabila.

Din motive pur obiective, indiferent ca este vorba de cumparare sau inchiriere, decizia de relocare intr-un spatiu diferit poate crea o oarecare stare de tristete ce poate fi remediata doar prin castigarea unui nou spatiu la fel de cald. Si cand o "amprenta" bine definita se intipareste perfect in interiorul unei case printr-o amenajare armonioasa, starea anterioara dispare fara drept de apel.

Prin urmare iti pun la dispozitia vizualului (deocamdata) cateva fotografii sugestive si un video ale apartamentului semidecomandat, impecabil, amplasat la parterul inalt al blocului cu 6 nivele, situat la intersectia strazilor Prelungirea Ghencea si Valea Oltului.

In suprafata utila de 67,80 mp (plus balcon-terasa de 4,80 mp), apartamentul oferit spre inchiriere unui iubitor de frumos se ridica la un nivel foarte ridicat prin gustul desavarsit cu care a fost decorat si mobilat cu stil si utilat complet pentru un confort desavarsit.

Din canapeaua generoasa si confortabila (extensibila) asezata in livingul generos cu acces in balconul tip terasa in care poti servi masa sau iti poti savura in liniste cafeaua, se pot urmari emisiunile preferate prin intermediul unui TV LED Samsung, asezat pe o linie de mobilier, la "adapostul" unui aparat de aer conditionat utilizabil in verile deosebit de toride.

Dormitorul, la fel de intim, este mobilat cu pat matrimonial cu noptiere atasate, completat cu dulap pentru haine si comoda.

Ajunsi in bucataria spatioasa, descoperim o linie de mobilier impecabila, dotata cu instrumentele de baza (combina frigorifica, plita pe gaz, cuptor electric, hota) si completata cu un binevenit cuptor cu microunde si cafetiera.

Baia elegant decorata si mobilata definitiveaza un spatiu deosebit prin finisaje de inalta calitate si elemente decorative alese cu grija, astfel incat tu, primul chirias, sa te bucuri din plin de caldura si confort.

Orientat catre apus, apartamentul este inchis cu ferestre termopan cu tamplarie PVC si geam triplu cu rupere termica prevazute cu rulouri exterioare, centrala termica Ariston, accesul in fiecare incapere facandu-se din holul practic.

In concluzie, proprietatea se adreseaza unei persoane, unui cuplu sau chiar unei familii cu un copil. Iti recomand cu caldura frumosul apartament si te astept DOAR daca vii cu inima deschisa si cu gandul ca veti face "perechea" perfecta, avand grija unul de celalalt.

Un alt "plus" este "punctat" de propriul loc de parcare din curtea interioara a complexului si, nu in ultimul rand, de toate facilitatile zonei. A... si sa nu uit de sistemul de alarma functional, un motiv in plus de siguranta, chiar daca esti mult mai in siguranta decat in centru!

Te rog sa ma contactezi oricand, DOAR DACA ai ajuns sa citesti pana in acest punct, daca te consideri potrivit pentru aceasta superba casa si DACA esti pregatit(a) de o noua aventura... imobiliara desigur!

Certificare energetica clasa A.

Pentru informatii suplimentare si programarea unei vizionari, nu ezita sa ma contactezi oricand:

- luni - vineri intre 09.00 - 18.00;

- sambata intre 10.00 - 14.00.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat