Harta Adauga

Aviatiei Park / balcon generos / mobilat premium / parcare

1.200 €

Bucuresti, 17 apr, 18:25

Descriere anunt

Indiferent ca esti un tanar singur sau sunteti o familie cu copii, s-ar putea ca aceasta ofera sa fie ACASA pentru dumneavoastra !

Oricare dintre variantele de mai sus va reprezinta, va propunem spre inchiriere un apartament premium, ce datorita modului in care se prezinta se diferentiata fata de piata.

Ne aflam in zona de nord a Capitalei, in binecunoscutul cartier Aviatiei, la doar o aruncatura de bat atat de parcul Herastrau, gura de metrou Aurel Vlaicu, spitalul Ponderas, clinica Medicover, cat si de alte puncte de un mare interes.

Aviatiei Park, rezidentialul ce gazduieste acest apartament oferit spre inchiriere, este un complex cu circuit inchis, ale carui corpuri de locuinte sunt separate de alei pietonale, piatete si spatii verzi. Politica dezvoltatoruli a fost ca jumatate din suprafata complexului sa fie rezervata spatiilor verzi.

Apartamentele din incinta sunt inteligent compartimentate si detin finisaje de calitate superioara printre care enumeram: fatada complet ventilata, tamplarie de aluminiu si parchetul triplu stratificat;

Toate locurile de parcare sunt dispuse subteran, complexul gazduieste un loc de joaca pentru copii si detine in proximitate multiple centre comerciale (precum Mega Image si Lidl)

De asemenea, complexul este prevazut cu paza permanenta dedicata ansamblului si monitorizare video pentru toate spatiile comune.

Apartamentul de 3 camere ce se afla la etajul 9, este amenajat intr-un stil modern/contemporan, punandu-se accent atat pe un design interior echilibrat si functional, cat si pe asigurarea unei sederi cat mai confortabile din punct de vedere al dotarii ce are la baza electrocasnice Franke, Smarttv NEI si un sistem de iluminat arhitectural cu lumina neutra.

Bucataria va contine o linie completa de electrocasnice cu un un ambient deschis, functional, perfect adaptat nevoilor zilnice ale unei familii.

Dormitorul matrimonial detine printre elementele principale un pat generos si confortabil si un dressing aerisit.

Al doilea dormitor este dotat cu un pat dublu, dulap dressing si un birou.

Ambele bai/grupuri sanitare sunt dotate complet, cu obiecte sanitare si accesorii, respectiv mobilier functional si accesibil.

Holul de intrare este mobilat/utilat cu dressing extrem de incapator ce integreaza atat masina de spalat cat si masina de uscat rufe.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in parcarea subterana cu acces securizat.

Printre dotarile tehnice constructive enumeram:

- Tamplaria de aluminiu cu bariera fonica

- Aerul Conditionat Daikin in fiecare camera

- Parchetul triplu stratificat si

- Fatada complet ventilata

Proprietarul detine in imobilul C1, la acest moment, un total de 9 apartamente dispuse astfel:

- 2 apartamente la etaj 3, etaj 4 si etaj 5,

- 1 apartament la etajul 9 si 2 apartamente la etajul 10, toate spre inchiriere in conditii similare, conform pozelor si prezentarii prezentului anunt.

Daca prezenta oferta v-a trezit interes, va asiguram de disponibilitatea pentru o intrevedere si acordarea informatiilor suplimentare,

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!