sausau

Harta Adauga

Calea Dorobantilor - ASE, 3 camere nemobilat, etaj 1, rezidential/birouri

550 €

Bucuresti, 16 oct, 14:25

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere un apartament in zona ASE - Calea Dorobantilor, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 1, finisat dupa standarde inalte de calitate, este nemobilat si neutilat si se inchiriaza pentru locuit sau spatiu de birouri.

Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 80 mp, alaturi de 2 balcoane spatioase. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul se afla intr-un imobil izolat termic si dispune de 2 aparate de aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte problemele si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes:

- mijloace de transport in comun,

- gradinite si scoli,

- parcuri,

- supermarketuri si restaurante.

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia sau afacerea dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat