Harta Adauga

Aviatiei, inchiriere vila cocheta 1099 Euro

1.099 €

Bucuresti, 09 dec, 13:25

Descriere anunt

„O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra. Arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Aducem spre inimile dv, spre inchiriere o vila cu design deosebit,la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Casa dispune de 4 camere, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Casa este spatioasa avand o suprafata totala de 115 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei vile, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Gaze
Canalizare

Optiuni exterior

Garaj
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!